keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Okon tauluseinälle

Okon huoneen seinä on ollut ilman tauluja, vaikka olen varta vasten tehnyt kaikenlaista ripustettavaa. Syy on ollut yksinkertaisesti se, ettemme ole raaskineet porata seinää reikiä täyteen - se kun on kiviseinä. Nyt tulin siihen tulokseen, että teemme vaihtuvan näyttelyn tauluhyllyn avulla. Sittenhän esille saa myös kivoja kirjankansia, jotka normaalisti tiiviisti hyllyyn pakattuna jäävät ihan pimentoon.

Näin hyllyjä Clasulla ja Ikealla. Hauska juttu, sillä tuossa 2000-luvun puolivälissä niitä ei saanut mistään ja appi ystävällisesti rakensi meille sellaisen vanhaan asuntoon. Sitä hyllyä ei enää ole, joten käännyn nyt noiden liikkeiden puoleen. Mutta voitteko kuvitella, että Ikealla valkoista hyllyä saa vain lyhyenä, vaikka muita värejä on pitkänä?! Melko erikoista, sillä uskoisin valkoisen olevan suosituin väri (tämä on vain minun olettamukseni). Okon huoneessahan on mustat String-hyllyt toisella seinällä, mutta koska tämä tauluhylly tulisi valkoiselle seinälle, enkä halua korostaa hyllyä, haluan valkoisen.

Clasulla hyllyn pituus on 70cm ja Ikealla tätä valkoista saa vain 55cm koossa. Joten kaipa se sitten hankitaan Clasulta. Tai no mittaan ja mallaan nyt ensin ja jos tuo 70cm on riittävän pitkä, lähetän isin kauppaan kotiintulomatkalla.

Kuva: Ikea

8 kommenttia:

 1. Meillä on sellainen piiiiiiitkä valkoinen juurikin Ikeasta, pikasilmäyksellä n. 180cm. Ostettu kyllä täältä Ruotsista. (Suomen Ikean sivuilta en tuota löytänytkään ja Ruotsin sivuiltakin vain 115cm pitkänä. Jännä o.O)
  Noita ei aina siellä ole, kuten oletitkin, on varmasti suosituin väri.
  Kannattaa kuitenkin soittaa ja tiedustella, kun tuo valikoima näyttää olevan vähän mitä sattuu päivästä riippuen!

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä Suvi! Pitääpäs kysellä vielä, etten tyydy toiseksi parhaaseen, jos se pitkä olisi se sopiva koko.

  VastaaPoista
 3. Hei! Joskus olen itse ostanut valkoisen hyllyn Kodin Ykkösestä. Pituus muistaakseni metrin tai jotain sinnepäin...

  -Ti-

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa! Kiitos tiedosta! Eipäs sitten juosta suin päin vielä ostamaan. Jos viikonloppuna kävisi etsimässä.

  VastaaPoista
 5. Hei uudestaan! Kävin tsekkaamassa Kodin Ykkösen nettikaupan ja siellä oli parikin valkoista vaihtoehtoa. Rio-tauluhylly 119,5 cm (petsilakattu mänty) ja Tequila-tauluhylly 80 cm (maalattu mdf).

  -Ti-

  VastaaPoista
 6. Kiitos Ti! Sinun vinkkisi ansiosta mallailen juuri, mitä hyllyyn laitetaan! Mies porasi juuri reiät ja laittoi sen seinälle! Suuri kiitos siis sinulle! Se on se pitempi malli ja vaikka se ei ollutkaan ihan valkoiseksi maalattu, ei se onneksi erotu.

  VastaaPoista
 7. Loistavaa! Kuvia varmaan luvassa. :)

  -Ti-

  VastaaPoista
 8. Jep, jep! :) Minä täällä mallailen ja mietin ja laitan sitten kuvia. Vähän alkoi mietityttämään, menikö se liian korkealle:D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!