torstai 24. maaliskuuta 2011

Menopeli


Okon taaperokärry sai lisäpainot. Oikein väreihin sopivat. Isi mainitsi, että tulipahan noillekin jotain käyttöä, johon äiti vastasi, että painavampaa punnusta tulee kannettua pitkin päivää - mitä sitä nyt enää painoja nostelemaan. No, jos totta puhutaan, saisihan noilla punteilla kiinteytettyä käsivarsia ja viimeksi niitä onkin käytetty ennen omia häitä ja käsivarsia paljastavaa hääpukua.

6 kommenttia:

 1. Jokos menopelillä mennään lujaa vauhtia, lisäpainosta huolimatta? :)

  VastaaPoista
 2. Vielä on hieman epävarmaa. Laitoin painot kun kärri keikkasi niin helposti.

  VastaaPoista
 3. Meillä on kans brion kärryt, kokeilkaas laittaa tota aisaa noihin toisiin reikiin ;)
  Kärryyn ei tarvitse laittaa lisäpainoja keikkasun estämiseksi, meilläkin ensin asenettiin väärin ja silloin keikkasi. Ja olettehan huomanneet, että pyörien liikkuvuutta saa hidastettua?

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä, en muistanutkaan tuota toista asentoa. Se jarrutus meillä onkin käytössä, mutta meinaavat silti mennä aika liukkaasti kun toinen ei ihan vielä osaa ottaa useita askeleita peräkkäin.

  VastaaPoista
 5. Meillä on se musta perusmalli ja olen kans joutunu laittaan jarrut ihan melkein kii ja ison painokiekon kyytiin. Ilman painoa meni työntämällä eteenpäin ilman että pyörät pyöri. Ja jos jarrua löysäs vähänkään nii heti meni nii lujaa et oltiin nokillaan. Mielestäni paketissa opastettiin aloittelijalle laittamaan juuri näin etuasentoon tuo aisa. Nyt kun siihen nojaa niin on tukeva, kun aisa on etuviistossa. Tossa vihreessä kärrissä näyttäis kyllä olevan noi reiät ihan eri kohdilla kun meillä. Jos se aisa on toisessa asennossa eli takaviistossa, niin eiks sillon just nojatessa lapsen paino tuu pelkän aisan varaan ja kaatumistapaus on selvä? Korjatkaa, jos olen väärässä.

  VastaaPoista
 6. Pitää kysyä mieheltä:D Hän sitä asensi. Meillä on ollut tuo kärry jo vuoden ajan kun käytin vanhentumassa olevia Finnairin pisteitä ennen kuin Okko syntyi. Siksi sitä pakkausta ei ole enää. Kokeilemme huomenna, kumpi on parempi. Tänään Okko ei ole taaperoinut tuon kärryn kanssa - tänään on ollut kiipeilypäivä:)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!