torstai 24. maaliskuuta 2011

Luettu!


No heippa vaan Antti Pasanen, oli kiva lukea elämästäsi. Luin sen Yösyötön jo - olisipa se kestänyt pitempään! Suosittelen lämpimästi!

10 kommenttia:

 1. Pitäis lukea tuo kirja. Täytyy toivoa että sattuu kirjastossa käsiin! =)

  Onnittelut Okolle, seuraava etappi onkin sitten se täysi vuosi! =D

  VastaaPoista
 2. Varaa se - sitten ainakin saat sen! Se tuli luettua muutamassa päivässä Okon päikkärien aikaan kun ei kipeää lasta voinut vaunulenkillekään viedä. Oli tosi koukuttava.

  Jo vain, niin pian se eka synttärijuhla jo tulee!

  VastaaPoista
 3. Luin tuon SAIRAALASSA :D , nyt kun Niilo syntyi. Oisin tietty voinnu valita ajankohdan toisin, mutta kirja oli h-y-v-ä =)

  VastaaPoista
 4. Heh, no joo:D Ja minä luin kun lapsi poti vatsatautia. Se rotavirus-kohta toi lisähuolta.

  VastaaPoista
 5. Minäkin tykkäsin siitä ihan hirmuisesti! Olisin toivonut, että sille löytyisi jatko-osa:) Ja siitä pitäisi tehdä elokuva!

  VastaaPoista
 6. Tykkäsin! Luin kirjan viime kesänä muutamassa päivässä käyttäen kaikki mahdolliset vapaat hetket kun en vaan malttanut lopettaa. Oikein viihdyttävää luettavaa!

  VastaaPoista
 7. Ei sitä kyllä malttanut laskea käsistä!

  VastaaPoista
 8. Eikö lukeminen olekin ihanaa? Onneksi löysin sen ilon taas silloin huoneiden vaihdon yhteydessä. Piru vaan kun vaikeaa neuloa ja kääntää kirjan sivuja yhtä aikaa, mieskään ei suostu toimimaan kääntäjänä :DDD Tykkäsin myös tuosta kirjasta ja puolet ajasta toivoin niiden kahden menevän yhteen lopussa :D olisi ollut myös hyvä ja onnellinen loppu kirjalle.

  Onnea Okolle! Aika juoksee eikä meinaa perässä pysyä..

  VastaaPoista
 9. No on! Kiva lukea välillä muutakin kuin lehtiä! Tosin nyt nekin ovat olleet vähemmällä. Eihän lehtiä ja kirjoja nyt voi vertaillakaan; lehdissä kuvat ovat tärkeämmässä roolissa. Luin nuorempana tosi paljon, mutta opiskelemaan siirtyessä ei enää ollut samalla tavalla aikaa ja se on jäänyt.

  Minä olin melko varma, että ne päätyvät yhteen kun välissä oli sitä niiden dialogia. Jos tulisi vaikka toinen osa, jossa Pasasen miesten seuraavia vaiheita kerrottaisiin:)

  Okko kiittää! Ja niinpä, ei meillä ole enää vauvaa, vaan tuollainen ihana pikkumies!

  VastaaPoista
 10. Heh, sun pitää keksiä joku patentti, että saat neulottua ja luettua. Tai lahjot miehen kääntämään:D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!