maanantai 7. maaliskuuta 2011

Liitutauluja

Tekaisin eilen kolme liitutaulua: yhden vanhasta vaneritabletista ja pari pienempää tavallisista vanerinpaloista. Tuon pyöreän voisi laittaa eteiseen muistitauluksi, mutta taidamme kuitenkin jättää siinä olevan taulun paikoilleen ja sijoittaa taulun muualle. Ainakin keittiöön meinasin sijoittaa yhden ja Okko saa myös omansa.

PS: Tuo ripustussysteemi ei ole lopullinen; teippasin nauhan kuvausta varten. Lopullinen ripustus tapahtunee ilman näkyvää systeemiä.

6 kommenttia:

 1. Minäkin ostin viikonloppuna liitutaulumaalia ja nyt sormet jo syyhyävät sen käyttöön... Hieman pitää vielä suunnitella ja odotellan oikeaa hetkeä!

  Mukavaa viikkoa konttailijan kanssa! Nyt sitä ehtii nopeasti paikasta toiseen!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, mukavaa viikkoa teillekin! Vauhtia kyllä piisaa:)

  Minun tekisi mieleni sutia sitä maalia vielä lisää. Eilen piti odottaa, että Okko nukahtaa päiväunilleen ja sitten pääsi maalaamaan. Tosin sitten kun olin maalannut, aloin miettimään, minne ihmeeseen laitan ne kuivumaan:D No, sitten keksin laittaa ne kylppäriin saunan jakkaran päälle ja ilmanvaihto suuremmalle, että hajut lähtee ja kuivuvat nopsaan. Mutta ei se maali oikeastaan edes haissut ja nuo vanerit imaisivat värin hetkessä.

  VastaaPoista
 3. Munsta tuo naru on jotenki tosi in!

  VastaaPoista
 4. No joo, kyllähän se sopii siihen. Pittääpä miettiä, jos sen siihen liimaisi. En ole laittanut niitä taulujakaan vielä muualle kuin yhden minikokoisen magneeteilla jääkaapin oveen.

  VastaaPoista
 5. Meillä on kanssa eteisessä liitutaulu, oon tykänny että on kätsä. Ostin muutamalla eurolla lasten liitutaulun ja sahailin sopivan muotoiseksi vanhoihin koristekehyksiin. Vielä mies huomasi edes joskus lukea et mitä viestii oon jättäny =D

  VastaaPoista
 6. Minäkin hiffasin sitten vähän myöhässä, että olisi pitänyt tuo surakaiteen muotoinen sahata Ikean kehyksiin sopivaksi. On nääs ihan hilkulla, ettei käy yksiin tosi halpoihin kehyksiin. Pitänee sahata uusi palanen.

  Heh, voihan se olla, että ne muistitaulut jää sitten kuitenkin vähälle luvulle:D Itsellä on työpöydällä lappusia, ihan kuin työpaikankin työpöydällä. Taulu olisi kätevämpi.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!