tiistai 8. maaliskuuta 2011

I ♥ it!


Olen niin ihastunut tuohon mustaan valaisimeen, että sovitan sitä nyt jokaiseen huoneeseen (ja lukijatkin varmaan miettivät, eikö sillä ole mitään muuta kuvauskohdetta). Tällä hetkellä se on ruokapöydän päässä, mutta sopisi se tuonne makkariinkin.

Isi avusti hieman animaation teossa (no, jos totta puhutaan, hän ehti tehdä sen kokonaan sillä välin kun minä olin Okon kanssa olkkarissa touhuamassa). Todella erikoinen juttu vaan tuon julkaisemisessa oli se, että julkaisu oli tehtävä alkuperäisessä koossa, jotta animaatio toimisi. Joten nyt kuvasta puuttuu puolet, mutta koko kuvan saa esille klikkaamalla kuvaa.

11 kommenttia:

 1. No mutta HYVÄ ON HYVÄ! Postaa niin monta kertaa kun haluat, aina vaan upeen näköinen.

  VastaaPoista
 2. Suuret kitokset tunnustuksesta! ♥


  Ja kyllä, lamppukuvia jaksaa katsella, postaile vain! On se lamppu sen verran hieno!

  VastaaPoista
 3. Ole hyvä Elohiiri:)

  Ja kiitos teille molemmille:) Tuo klassikkomuoto on kyllä kiva! Valaisin oli niin roimassa alennuksessa, että en voinut vastustaa. Kuulema sitä alennusta oli vain siinä Bo Conceptin Suomenojan liikkeessä, joten siellä kannattaa käydä, jos kiinnostaa.

  VastaaPoista
 4. Minä henkeäni pidätellen ihastelin tuota haukotuskuvaa... Aivan ylisöpö <3 tahon piiiienen vauvan,ei tuo 1v7kk oo enää vauva...
  -Elina-

  VastaaPoista
 5. Hih, Elina, Okko onkin siinä kuvassa vasta 6:n päivän ikäinen. Siinä kuvasarjassa on vaikka mitä kivoja kuvia. Ne on otettu 30.4. ja joitain niistä löytyy blogistakin. Okolla oli vastasyntyneenä tapana venytellä kovasti aina herätessään ja kuvat ovat isin synttäriaamun venytyksistä.

  VastaaPoista
 6. Olen jo jonkun aikaa seurannut blogiasi, josta tulee hyvälle mielelle - kiitos! Tykkään lukea niin sisustus- kuin lapsijuttujakin. Valaisin on tyylikäs, samoin senkki, jolla se on - mistä jälkimmäinen on löytynyt?

  VastaaPoista
 7. Kiitos anonyymi! Mahtavaa saada noin kivaa palautetta!

  Tuo meidän makkarin kirjakaappi on tilattu mittatilaustyönä helsinkiläisestä Mooblesta. Siellä on ihan mahtava palvelu, jossa voi muistaakseni sentin välein säätää kaapin kokoa. Tilasimme sen kun odotimme Okkoa ja siinä vaiheessa oli jo selvää, että kirjat pitää muuttaa jossain vaiheessa meidän makkariin. Halusin ne ehdottomasti ovien taakse, ettei tule pölyongelmaa ja toisekseen onhan se siistimmän näköinen. Kirjoitin siitä jutunkin viime keväänä:

  http://pikkuokko.blogspot.com/2010/03/viikonlopun-viettoa.html

  http://pikkuokko.blogspot.com/2010/04/touhupaiva.html

  VastaaPoista
 8. Wautsi wau, kiki. Haukoin täällä jo henkeäni, että noinko osasit animaation tehdä. Sitten paljastui että asialla olikin mies. Mutta että sä tajusit sellaisen suunnitella, wautsi wau! ;)

  VastaaPoista
 9. Kiitti Heli:) Mt hei, mähän olin jopa firman maksamalla Flash-kurssilla:D Ei tuo ollut kuulema vaikea, joten olen varma, että osaisin jos haluaisin:D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!