lauantai 5. maaliskuuta 2011

Juhlamietintää

Okolla on 1-v synttärit jo ensi kuussa! Mikäli ette ole huomanneet, voin nyt valistaa, että tämä mamma tykkää kaikenlaisesta suunnittelusta ja valmisteluista, joten muistikirjaan on jo raapusteltu ideoita juhlia varten.

Yksi harmitus juhliin kuitenkin liittyy: pääsiäinen sattuu tänä vuonna huhtikuun loppuun ja juuri Okon syntymäpäivän kohdalle. Juhlien ajankohtaa täytynee siis hieman miettiä. Olen pikkuhiljaa tulossa siihen tulokseen, että ainakin jotkut juhlat pidettäisiin jo ennen varsinaista syntymäpäivää - sitten synttärien jälkeen kun koittaa jo Vappu ja isin synttärit. Pääsiäisenä saatamme sitä paitsi itsekin lähteä liikenteeseen ja veikkaanpa, että moni vieraista on myös viettämässä pääsiäistä muualla kuin kotonaan.

Ihan mahtavaa suunnitella meidän pienokaisen toisia juhlia. Ne ekat olivat jo kesäkuussa kun Okko kastettiin. Okon kastejuhla oli ihana ja herkkäkin - nyt juhlakalu on jo hieman vauhdikkaampi tapaus ja juhlissa saa näkyä vähän väriä ja ilakointia.

PS: Ei nuo ole teemavärejä - tosin jotain pohjaa kuitenkin. Ajattelin turkoosia ja valkoista. Tai vihreää ja valkoista. Tai keltaista ja valkoista. Hmmm, vaikea päättää.

4 kommenttia:

 1. Onpa taas ilmassa samanlaiset jutut. Itse yllätin itseni juuri ja ostin turkoosia kynsilakkaa. Sen väristä, että mitään sellaista ei ole meillä kotona eikä vaatekaapissa ennestään. Olen hämmentynyt.

  Äänestän siis turkoosivalkoista!

  VastaaPoista
 2. Minä taidan kallistua samaan! Varsinkin kun se pääsiäinen sattuu Okon synttärien kanssa samaan aikaan - en halua sekoittaa synttäriä pääsiäiseen värienkään puolesta. Ja Okko sai sellaisia ihkuja Marimekon jääkarhu-servettjä tuossa aiemmin, jotka sopisivat hyvin teemaan. Niistä se ajatus taisi alunperinkin putkahtaa päähän.

  VastaaPoista
 3. Ooh, ne Marimekon jääkarhut on ihania! Meillä ei tosiaan ole mitään turkoosia mutta ne lakanat ottaisin tosi mieluusti likalle. Turkoosin sijaan meiltä löytyy nimittäin tosi paljon jääkarhu- ja pingviinisälää. :D

  VastaaPoista
 4. Minä juuri mietinkin, saako sitä kangasta metritavarana. Olisi aika ihanaa.

  Meinasin askarrella synttäreille turkoosi-valkoisen viirinauhan tarlatania käyttäen ja etsiä turkooseja ilmapalloja. Ilmapalloja löytyy varmasti sitten kun Vappu on lähellä, mutta sopivan värin löytämisestä en tiedä.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!