lauantai 26. maaliskuuta 2011

Ihan älytön juttu

Meidän mäkin langaton näppis ilmoitti eilen, että patterit loppuvat. Patterinvaihdoksen jälkeen näppäimistö ei enää toiminut ja mies alkoi tutkimaan asiaa. Hetken foorumeita luettuaan hän tiesi kertoa, että se oli sen näppäimistön loppu. Siis puolitoistavuotiaan, kalliin laitteen, josta vain loppui patterit! Ihan älytöntä! Vaan onneksi samoilta foorumeilta löytyi myös apu; foliopallo tiputettiin patteripesään ja patterit perään - ja näppäimistö alkoi taas toimimaan! Säästettiin 70 euroa.

Varoituksen sana siis kaikille mäkin langattoman näppiksen käyttäjille: älkää antako patterien loppua. Ja Applelle voisi antaa viestin, että hei, se ei ole mikään fiitseri, se on bugi! Kyse on kuitenkin kalliista laitteista - ei niiden kuulu noin vain hajota, tuollaisen pienen asian vuoksi. Murrr.

3 kommenttia:

  1. No huh huh mikä näppisbugi! Ei muuta ku palautetta meneen...

    VastaaPoista
  2. Onpa kurjaa!! Onneksi siihen löytyi noinkin yksinkertainen apukonsti, kun vain jaksoi etsiskellä tietoa aiheesta :). Toivottavasti näppis kestää pitkään tuolla apukonstilla!

    VastaaPoista
  3. Juu, on se hienoa kun noilta foorumeilta löytyy tietoa. Muuten olisi sekin näppis päätynyt Okon leikkikaluksi. Mutta joo, voisi kyllä kirjoittaa palautetta!

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!