tiistai 15. maaliskuuta 2011

Craft It Forward


Heja alla! Täällä ollaan taas, vaikka luulin vatsataudin jo vieroittaneen minut kahdesta paheestani, siis kahvista ja bloggaamisesta. Ennen vatsatautia ehdin lähteä mukaan tällaiseen hauskaan juttuun, johon tutustuin Kanelimaan blogissa. Kanelimaa laittaa minulle jotain käsintehtyä tämän vuoden aikana ja minä puolestani laitan jotain käsintehtyä viidelle ensimmäiselle kommentoijalleni. Kommentoijat sitten sitoutuvat toimimaan itse samoin, tämän vuoden aikana. Hauskaa, vai mitä!

Kanelimaan kautta löytyi myös linkki alkuperäiseen ideaan. Siis mukaan vaan kommentoimaan ja laittamaan hauskat käsillä tehdyt näpräykset kiertoon!

Edit klo 20.20: Unohdin mainita, että tietysti tarvitsen myös mukaan lähteneiden osoitetiedot! Jos jo kommentoineet eivät huomaa tätä, ei hätää, otan heihin yhteyttä! Osoitetiedot voi laittaa Pikku-Okon osoitteeseen pikkuokko@gmail.com

6 kommenttia:

 1. Hei tää kuulostaa kivalta, eli mukana :)

  VastaaPoista
 2. Jes! Jaanalle lähtee eka paketti (jota en tosin ole vielä tehnyt:)

  VastaaPoista
 3. Saako valtameren takaa osallistua? (voin kyllä antaa suomalaisenkin osoitteen tarvittaessa) Olisi mielenkiintoinen testi nähdä kuinka paljon lopulta nolottaa sinulta saadun ja itsetekemäni tuotteen laatuero :)

  VastaaPoista
 4. Mukaan vaan Anna! Ja öhöhm, miettimäni tuote ei ole mikään käsityön riemuvoitto:D

  VastaaPoista
 5. Mukana! Osoitteen taidatkin tietää :).

  VastaaPoista
 6. Jee! Mukaan mahtuu vielä pari osallistujaa! Hui, mulle tuli paineita; olen nyt jo muutaman kerran vaihtanut ideaani:D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!