keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Vesi on hyvää

14 kommenttia:

 1. Okko on aina niin hyvällä tuulella <3

  Tai sitten vain koitat uskotella meille niin ;)

  VastaaPoista
 2. Hihhii:) Jos totta puhutaan, meillä oli melkoinen huutoconcertto ennen noita kuvia. Okko halusi syliin ja loukkaantui verisesti kun en heti pystynyt ottamaan. Sen kerran kun minä yritän jotain oikeaa ruokaa tehdä itselleni, on apukokki roikkumassa jaloissa. En sitten syönyt sitä ruokaa ihan kuumana kun Okon tyynnyttelyyn meni aikaa melkoisesti.

  VastaaPoista
 3. Onpa iloisia kuvia, ihana aurinkoinen valo ja poika :) Kevään aurinko kyllä piristää, mutta sais kyllä jo nuo pakkaset hellittää!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Pinja! :) Niinpä, on vähän turhan kylmää! Me oltiin tänään vähän tylsiä (=äiti oli) ja ei lähdetty ulos ollenkaan, vaan siivottiin. Pieni piipahdus tulee kun mennään kohta perhekerhoon (autolla), mutta oikeaa ulkoilua ei tule tänään ollenkaan.

  VastaaPoista
 5. Mahtavia ilmeitä sä saat aina vangittua Okosta ja nmiin tarkkoja ja hyvälaatusia kuviakin vielä että! Täällä kadehtii yksi amatöörikuvaaja, jonka kuvissa on aina jokin elementti hieman vinksallaan :)

  VastaaPoista
 6. Mä yritin tänään laittaa kanssa ruokaa neidin ollessa lattialla. Ei siitä mitään tullut, kiipes mun jaloissa tai keittiön kaapeissa. Sitten laitoin neidin syöttötuoliin katselemaan mitä teen ja annoin kurkkua järsittäväksi. Johan viihtyi! :)

  Ja toi nuk:in nokkamuki ja vesi on ehdoton suosikki täälläkin.

  VastaaPoista
 7. Heli, mua taas jurppii omissa kuvissa se, että ne ovat niin samanlaisia keskenään. Pitää yrittää saada välillä eri tyylillä otettuja kuvia.

  Janica, kiitos vinkistä! Mietinkin jotain tuollaista aiemmin, mutta en ole tullut kokeilleeksi. Jos sitä vaikka kokkaisi sitten useammin:)

  VastaaPoista
 8. Janican tyyli on puraissut meillä alusta asti. Kurkun sijasta olen välillä antanut kauhan ja jonkun muovikipon käsittelyyn. Nykyään Bambo laittaa itse ruokaa omilla kattiloillaan ja aineksillaan (Ikeasta) kun äiti kokkaan. Tarkkaan on katsottu mallia; maustettakin ripotellaan tyhjästä vitamiinipurkista ammattilaisen ottein. Ja sitten nauretaan luuriin siinä sivussa :)

  VastaaPoista
 9. Hihhih, hyvä Bambo! Sain aiemminkin vinkin niistä omista astioista - kokeilemme kaikkea tänään:) Kiitos vinkeistä!

  VastaaPoista
 10. Hauska tuo toiseksi ylimmän kuvan ilme! :)

  VastaaPoista
 11. Aivan ihania kuvia!
  Piti tulla tänne uteliaisuuttani katselemaan, kun yllättäen yhden blogin kommenteista huomasin, että käytämme samaa blogaajanimeä. Mutta kyllä samoja nimiä maailmaan mahtuu.
  Vaan tosiaankin, nämä ihanat kuvat saavat hyvälle tuulelle!

  VastaaPoista
 12. Kiitos teille molemmille:)

  Minä luulin, että nämä nickit ovat yksilöllisiä ja ihmettelinkun reilu vuosi sitten rekisteröityessä, miten se Kiki oi vielä vapaana. Noh, on meillä ainakin eri kuvat tuon nickin yhteydessä;)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!