maanantai 7. helmikuuta 2011

Unohdus


Voi hyvänen aika, pahoittelen unohdustani: sain äskettäin tunnustuksen peräti kolmelta bloggaajalta ja unohdin laittaa sen eteenpäin. Ei ollut tarkoitus olla epäkohtelias.

Tunnustuksissa oli hieman eri sääntöjä ja noudatin niistä nyt sitä, jossa käskettiin kertomaan seitsemän asiaa itsestään ja laittamaan palkinto eteenpäin viidelletoista blogille. Itse palkinnon minulle antaneet blogit ansaitsisivat sen myös, mutta kierrätyksen nimissä laitan sen eteenpäin. Tällä kertaa annan awardin seuraaville (vaikka edelleen kaikki lukemani blogit ansaitsisivat sen): Paperiliitin, Bambula, Pinjacolada, Tuijariikka, Yksityiskohtia, Soppaa ja silmukoita, Visuaalisesti vaativa, Muutama hetki, Pophamster, Ainon maja, Kanelimaa, Nasun asu, Girl From The Corner Table, Aniliini ja Ihanaa valkoista.

15 kommenttia:

 1. Olkaa hyvät, arvon leidit! :)

  VastaaPoista
 2. iso kiitos!!! huomasin vasta koko tunnustuksen, vaikka kävin jo uudempia postauksia kyyläämässä :)

  VastaaPoista
 3. Voi suuri kiitos! Ihanaa. Blogiasi on myös hauskaa seurata, koska lapsemme ovat niin samanikäiset. Tuttu meininki melkein joka postauksessa!

  VastaaPoista
 4. Ole hyvä:) Hauskaa, että tilanteet mätsäävät:) Vaikka niinhän se taitaa usein olla, että lapsilla on samanlaisia touhuja, jotka tulevat eri kehityskausien mukana. Hauska on myös lukea jotain Vauva-lehteä ja bongata siellä selitystä asioille, joiden luuli koskevan vain omaa lasta, vaikka yleismaallisiahan ne usein on:)

  VastaaPoista
 5. Hei kiitos paljon Kiki!! Tässähän pitää alkaa blogien selailutyö, että näin blogimaailmaan vasta liittyneenä löytyy kaikki 15 - tai siis ongelmana lähinnä on että hienoja blogeja on niin paljon!

  VastaaPoista
 6. Ole hyvä Pinja! :) Mulla oli kans ongelmana, että ulkopuolelle jäi moni kiva blogi:)

  VastaaPoista
 7. Kiki, huomasitko mun ystävänpäivä postausta, siellä on sulle jotain takaisin ;)

  VastaaPoista
 8. Iiks, anteeksi kamalasti! Olen lukenut selvästikin vähän huonosti, sillä en huomannut! Kiitos Pinja! :)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!