lauantai 12. helmikuuta 2011

Tauluproto


Kokeilin nimitaulun tekemistä Okolle. Mikään noista osasista ei ole vielä kunnolla kiinni ja sientenkin alla näkyvät teipit - kaiken lisäksi teksti on vähän vinossa. Jotenkin tuntuu, että taulusta puuttuu jotain, ehkä jokin musta elementti, joten jatkan vielä sommittelua tai muutan värejä.

PS: Ei minulla ole aina uusia kehyksiä käytössäni - teen vanhojen päälle. Nytkin uhriksi joutui autotaulu ja puutaulu jäi aiemmin nappitaulun alle. Vain kasettitaulut ovat jääneet koskemattomiksi. Ja mikään ei ole vieläkään seinällä.

6 kommenttia:

 1. Olisiko joku kukka tms. pyöreähkö tuonne vasempaan ylös?

  VastaaPoista
 2. Hih, hauska kun ehdotit! Minä leikkasin pyörylöitä taulua tehdessäni ja koklasin niitä jo siihen. En vaan päässyt lopputulokseen, millä kuosilla se olisi. Kiitos vinkistä, jatkan kokeilua! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan pirteä taulu! Minulle tuli mieleen, että jos pupun laittaisi Okon päälle lähemmäs tai ihan kiinni, niin tulisiko niistä enemmän kokonaisuus?

  VastaaPoista
 4. Kiitos:) Ja kiitos vinkistä! Onneksi osat eivät tosiaan ole kiinni, joten niitä voi liikutella ihan vapaasti ja testata, mikä toimii.

  VastaaPoista
 5. Mä siirtäisin pupun vasempaan alareunaan, laittaisin tekstin alkamaan pupun korvan vierestä ja jättäisin sieniä ainoastaan alas oikealle. Sitten joku pieni yksityiskohta yläoikealle lisäksi. :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkistä! :) Kokeillaan!

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!