perjantai 4. helmikuuta 2011

Pieni paketti


Tämä pieni paketti ei sinänsä ole mitenkään esittelemisen arvoinen, sillä pussi on valmiskamaa ja tein siihen vain reijät nauhalle ja nauhoihin nuo sydämet, mutta koska nuo nauhat olivat mielestäni sen verran hauskat, laitoin kuvan kuitenkin. Nauhoista tulee mieleen Minna Parikan kengät.

Olin hakemassa kameraa äsken, kunnes tajusin, että hyvä kamera on poissa ja jäljellä on vain pokkari, sekä vanha järkkäri ilman putken putkea. Joten otettiin sitten kuva puhelimella. Ei se kamera ole hävinnyt - en vaan muistanut, että isi on menossa tänään moottoripyörämessuille ja otti koko kameralaukun mukaansa.

Hauskaa muuten, miten asenne kuvaamiseen on muuttunut vuoden aikana: kun aloitin blogin, en halunnut koskea kunnon kameraan, vaan otin kuvat yleensä kännykällä tai sitten joskus miehen maanittelemana oikealla kameralla. Heh, mies halusi tosissaan opettaa kameran käyttöä ja minä olin aina sitä mieltä, että se on niin hidasta kun pitää tehdä sitä ja tätä. Jossain vaiheessa asenne muuttui; kännykuvat alkoivat nolottamaan ja opin muutenkin suhteellisen nopeaksi kameran, sekä jälkikäsittelyn kanssa. En minä edelleenkään kuvata osaa, enkä tunne kamerasta kuin muutaman säädön, mutta edistyminen on ollut silti huimaa.

4 kommenttia:

 1. Kiva pussi. Mistä se on ostettu?

  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Tuo pussi on Ikean joulupussipakkauksesta, muistaakseni reilun vuoden takaa. Nuo pienimmät olivat niin pieniä, että ne jäivät käyttämättä.

  Kiitos kovasti! Rentouttavaa ja mukavaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Niinhän siinä käy :) Sama meinaan täällä, ainoo vaan et en oo vieläkään saanut luettua sitä pientä Canonin opaskirjaa miten oikeesti kuvata tolla hyvällä kameralla. Mut joteskin aina saan kuvat mielestäni ihan ok-tasoisiksi.

  Millä sä muuten jälkikäsittelet niitä? Työkoneella taitaa olla Photari eli pistäkkö sillä meneen vai millä? ;)

  VastaaPoista
 4. Minä käytä sekä Lightroomia, että Photaria. Ensin Lightroomissa valot ja rajaukset kohdilleen ja Photarissa vielä kuvan pienennys ja loppusilaus (terävöitys ja jos jotain pitää pyyhkiä kuvasta pois).

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!