torstai 3. helmikuuta 2011

NappitauluAskartelin nappitaulun ompputaulun idealla. Ihan en ole tyytyväinen noiden osasten asetteluun, mutta sitäkin enemmän silmiin pistää tuo Ribba-kehyksen ja paspiksen väri; kehys ja paspis ovat kermaisen värisiä, eikä kirkkaanvalkoisia, kuten aiemmin kuvittelin.

Ribba-kehyksissä oli muuten tapahtunut pieni koon muutos. Tuo kuvassa oleva kehys on vanha, joka oli lojunut kaapissa parisen vuotta muoveissaan parin muun samanlaisen kehyksen kanssa ja kun ostin täydennystä, olikin väri valkoisempi ja koko pienempi.

6 kommenttia:

 1. Ihania tauluja! Meidän uudistettuun vessaankin kaivattaisiin jotain vastaavaa. Täytyy pistää idea hautumaan ja kaivella laatikoista jotain soppelia rekvisiittaa.

  VastaaPoista
 2. Noihinhan voi käyttää ihan mitä vain! Minullakin on vanerieläimiä odottamassa, mutta kun ei noita tauluja nyt niin paljoa tarvitse. Tämäkin on tehty yhden aiemman taulun päälle - se leimasimella tehty puu on tuon alla edelleen.

  VastaaPoista
 3. Nämä näyttävät tosi hauskalta! Pitäisi varmaan itsekin taas intoutua askartelemaan. Juuri ostin O:lle mustavalkoisen päärynäbodyn ja mietin, että josko päärynämuoto pääsisi seinällekin. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Ja niitähän voi tosiaan tehdä melkein mistä vain. Päärynä olisi hauska muoto!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihastuttavia tauluja!

  Oon lukenu blogiasi, en vain ole saanut aikaiseksi kommentoida. Oon laiska. Parannan tapani :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos PH! Minäkin käyn aina ihastelemassa sinun valaisimiasi, enkä ole juurikaan jättänyt merkkiä. Minäkin lupaan parantaa tapani:)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!