maanantai 7. helmikuuta 2011

MaanantaiTänään ollaan oltu vaihtelevalla tuulella; välillä ollaan aurinkoisia ja välillä kiukuttaa. Viime yö oli vähän huono: ne tulevat hampaat taitavat sittenkin vaivata ja Okko ei meinannut nukahtaa millään ja nukkui sitten hieman levottomasti. Herättyämme huono tunnelma jatkui, joten vauvajumppa jäikin tänään väliin, josta poden huonoa omatuntoa.

Välillä Okko leikki jo ihan hyväntuulisena, kunnes väsy iski ja sain hänet juuri nukahtamaan vaunuihin sisätiloissa, muumilaulun siivittämänä. Ruokaa ei ole mennyt tänään juurikaan, joten toivottavasti lounas maistuu kun Okko herää. Toivotaan, etteivät hampaat olisi enää kipeinä kovin kauaa. Pikku raukka.

4 kommenttia:

 1. Voi. Hampaista voi todella olla joskus paljon harmia! Ja joskus alkava nuha oireilee samoin.. Meillä aivan valtavat poskihampaat tekevät tuloaan ja yöt ovat se mukaisia.
  Toivottavasti teidän ja meidän hampaat pian ovat jo näkysällä-sitten helpottaa!
  t maarit

  VastaaPoista
 2. Voih, on se ikävää! Kyllähän se varmasti tuntuu pahalle kun hampaita tulee. Itsellä ei ole muistikuvaa (heh), mutta arvaahan sen, ettei se hyvälle tunnu. Toivottavasti hellittää pian, sekä teillä, että meillä! Muuten, Okko kyllä aivastelikin:/ Toivottavasti ei tule nuhaa uudelleen. Vastahan se oli joulukuussa, vaikka nythän se flunssakausi on menossa ja ollaan pyöritty ihmisten ilmoilla, kuten ennenkin.

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä hammaskipujen kanssa, toivottavasti puhkeavat pian ♥

  VastaaPoista
 4. Kiitos Nanna! Okko nukkui parin tunnin päikkärit ja sitten vielä tunnin verran vaunulenkillä ja on ollut koko päivän hyväntuulinen. Taisi olla edellisestä yöstä johtuvaa väsyä silloin aamulla, kun kiukuteltiin.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!