tiistai 8. helmikuuta 2011

Lisää korttejaAskartelin lisää ystävänpäivän kortteja, vaikka niitä ei pitänytkään lähettää paljoa. En ole täysin tyytyväinen noihin, mutta toivottavasti ne silti ilahduttavat vastaanottajiaan.

Alakuvassa olevissa korteissa on käytetty Leimailutaivas-tapahtumasta ostettuja helyjä. Sydän on tarkoituksella jätetty kiinnittämättä sen kummemmin; sen saava pikkutyttö voi ottaa sen omiin askarteluihinsa. Toisessa kortissa oleva rinkula taasen on kiinnitetty kenkien mukana tulleella ketjulla; sitä voi käyttää vaikka avaimenperänä.

PS: Pikkutytölle menevän kortin sisälle meinaan laittaa toisenkin yllätyksen: leikkaan noita sydämiä lisää ja laitan kasan kortin väliin. Kun kortin ottaa kuoresta, tippuvat sydämet.

14 kommenttia:

 1. Kauniita kortteja! Täytyy varmaan itsellekin hankkia noita kuvioleikkureita, kun lapset ovat kovin innostuneita liimaamaan kaikenlaista silppua paperille. Voisi tulla vähän tyylikkäämpi lopputulos ;).

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Noitahan näkyy nykyisin saavan jopa Prismasta. Ja Sinellissä oli oikein suuret valikoimat! Minullakin on jo aika monta: sydän, ympyrä, kukka ja soikio.

  VastaaPoista
 3. Kivoja kortteja, nuo musta-valkoiset vasemmalla ylhäällä erityisesti!

  Meillä on harrastettu myös korttiaskartelua tänään, leimasinten kanssa ja lapset mukana...

  VastaaPoista
 4. Kiitos Nonna! Nuo mustavalkoiset ovatkin enemmän ominta tyyliä. Värikkäitä tein lapsille. Laitoin kortteja kummilapsille ja muutamalle sukulaiselle, sekä kaverille. Rajasin kuitenkin vastaanottajakuntaa, mutta silti niitä tuli monta kun osa saa valokuvakortin.

  VastaaPoista
 5. Me ei tässä perheessä juuri ystävänpäivää juhlita vaikka se täällä iso juttu onkin. Kortteja voisi kuitenkin tehdä nyt kun näin nämä sinun tekemäsi upeat jutut ja sain inspiraation! Ne putoavat sydämet ovat muuten kerrassaan mainio idea :-)

  VastaaPoista
 6. Kiitos MH:) Ei meilläkään noteerata sitä muuten, mutta kortteja tulee aina laitettua jokunen tai 21:D

  VastaaPoista
 7. Kiitos Kiki kun reippaana näytät esimerkkiä!
  Katsotaan jos tässä itsekkin keksisi askarella jotain ystävänpäiväksi :)

  VastaaPoista
 8. No nyt mullekin tuli stoppi:D Innostus askarteluun saattaa loppua sitten kesken prosessin. Vaikka eipä noita nyt onneksi enempää taida tarvita.

  VastaaPoista
 9. Ihanat kortit ♥ ((Sä olet niin ihanan aikataulussakin! Mulle vasta tänään pälkähti päähän että totta, yp on jo maanantaina! Nyt hihat heilumaan!!!!!!!!))

  VastaaPoista
 10. Kiitos Sari! Jooh, sain inpiraationkun ostin niitä uusia tarvikkeitä ja siitä se sitten lähti:) Vielähän noita ehtii tekemään!

  VastaaPoista
 11. Ihana idea tuo putoavat sydämet. Mun äiti laittoi yhtenä jouluna paketteihin muovimuurahaisia. Ne ovat muuten kynttilänvalossa melko aidon näköisiä. :D

  VastaaPoista
 12. Heh, muurahaiset kuulostaa mahtavalta:D Kortin vastaanottaja oli tykännyt kovasti sydänyllätyksestä:)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!