lauantai 5. helmikuuta 2011

Leimailutaivas


Tänään äidillä oli hieman omaa aikaa, kun kävimme Riikan kanssa Leimailutaivas-tapahtumassa. Mukava tapahtuma ja hyvää seuraa - mikäs sen hauskempaa. Kaikenlaisia hankintoja tuli tehtyä, mutta ei itse asiassa ensimmäistäkään leimasinta; hankinnat olivat lähinnä noita papereita ja muuta pientä.

Täytyy kyllä todeta, että on tuo aikuisten askarteluharrastus isoa bisnestä; niin vaan pyörähti tälläkin mammalla koko varattu [pieni] budjetti ja enemmänkin olisi mennyt, mutta yritin sitten pitää järjen mukana. (Ja jos totta puhutaan, käteinenkin pääsi loppumaan. Heh.)

PS: Tapahtuman jälkeen juotiin meillä kahveja ja olin tehnyt mustikkapiirakkaa. Okko päätti myös haluta sitä ja pääsi yllättäen kouraisemaan piirakasta ison palan. Vaikka kättä pesi kuinka, jäivät kynnet ihan sen näköisiksi, kuin pikkuinen olisi ollut mustikkametsällä. Nopea poika.

4 kommenttia:

 1. Kiitos kivasta seurasta, meilläkin oli tosi hauskaa! Ja kiitos kaffeista ja herkullisista tarjoiluista!

  VastaaPoista
 2. Ihailen täällä jokunen postaus sitten tekemiäsi tauluja. Jotain vastaavaa voisi tehdä itsekin!

  Noihin askartelukamoihin saisi kyllä uppoamaan rahaa. Itse olen yrittänyt tehdä kaikenlaista kierrätyskamoista. Mukavampi fiilis...

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Riikka teille! Oli hauskaa ja pikkuinen jaksoi upeasti!

  Olisi muuten ollut hauska antaa Okon maistaa kouraisemaansa piirakkaa, mutta kun siinä oli sitä rahkaa mukana:)


  Kiitos Nonna! Niitä tauluja on hauska tehdä, mutta ei niille kaikille ole paikkoja:D

  Minä kans säästän kaikenlaista silppua, jota käytän askarteluissa, samoin kerään luonnosta, mutta välillä ostan myös noita kaupan välineitä. Tällä kertaa mukaan lähti paperin lisäksi muun muassa leimailumustetta ja korttipohjia kuorineen. Korttipohjissa ja kuorissa oli tosi hyvö tarjous, joten kannatti ostaa.

  VastaaPoista
 4. Niin ja hauskaa sunnuntaita Nonna! Lähdenkin tutustumaan sinun blogiisi - näyttää hyvältä! :)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!