tiistai 22. helmikuuta 2011

Käytävä


Kotimme käytävän seinään on ruuvattu viisi ruuvia, jotka alunperin laitettiin pieniä, neliönmallisia Ribba-kehyksiä varten. Kehyksissä oli mieheni ottamia kahviaiheisia kuvia.

Pari vuotta sitten päätimme vaihtaa käytävän "taideteoksen" kun Stockalla myytävät kirjaimet houkuttelivat. Piti vain keksiä, mikä viisikirjaiminen sana seinälle keksittäisiin, sillä ruuveja ei haluttu laittaa enempää, eikä myöskään poistaa. Heittelimme ilmaan kaikkia tosi fiksuja sanoja, kuten 'Keijo'. Heh. Kävimme tuohon aikaan italian tunneilla ja mieheni sen keksi: käytävälle sopisi hyvin italiankielinen tervehdys.

Salve on lukenut käytävällämme jo niin pitkään, että nyt haaveilen taas uudesta ideasta. Olen keksinyt jo kaikenlaista ja pidän edelleen tuosta viiden ajatuksesta - sarjassa on voimaa. Myös yksi pitkä teos (tai objekti, miksi sitä nyt kutsuisi) toimisi. Toisaalta jopa pitkä ja kapea maalattu liitutaulu houkuttelisi, mutta emme ala tärvelemään seinää - se nimittäin on tosi pitkä ja liitutaulun poismaalaaminen olisi melkoisen ikävä juttu.

Ehkäpä valokuvat palaavat seinälle, mutta pienten mustavalkoisten canvas-taulujen muodossa. Paikka, jossa teetimme Okosta pari canvas-taulua, tekee niitä myös koossa 20x20cm. Ensin pitäisi vain päättää aihe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme iloisia kommentistasi!