tiistai 15. helmikuuta 2011

Hifi-Okko
Meidän pieni ryömijämme on harjoitellut konttausasentoa ahkerasti ja eilen Okko nousi ensimmäistä kertaa seisomaan tukea vasten! Taisi olla niin, että kun on tarpeeksi mielenkiintoista tutkittavaa, sen luokse on päästävä hinnalla millä hyvänsä ja siten Okko nousi TV-tasolla olevia laitteita vasten.

Tulevien tutkimusretkien kannalta on muuten hyvä, että vahvistimeen saa asetettua maksimivolyymin, sillä Okko on jo käynyt pyörittelemässä vahvistimen suurta volyymirullaa. Me vanhemmat muuten luulimme, ettei noita TV-tason laatikoita saisi ihan tuosta vaan auki, mutta niin vain Okko aukaisi sellaisenkin eilen ja nosti sieltä soittimiaan.

8 kommenttia:

 1. Siitä se alkaa laatikoiden teippaaminen ja tavaroiden nosteleminen korkeammalle ;). Välillä vähän rasittavaa, mutta toisaalta niin ihanaa.

  VastaaPoista
 2. Täällä kontataan kans vauhdilla tv-tasolle ja noustaan sitä vasten seisomaan. Digiboxi kiehtoo ihan hirveästi!
  Ja mitään muuta ei tehtäisi kun seistäisiin vaan: pöytiä,tuoleja,sohvaa jne. vasten :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos:) Jooh, tästä se lähtee! Okkohan on jo ehtinyt muun muassa tyhjentämään minun vaatekaappia - tosin ovi oli auki. Mutta Okko osaa avata Componibilin luukun ja se on sentään liukuovi, joten niissäkään säilössä olevat tavarat eivät ole suojassa. Ajattelinkin, että laitan Okon leluja siihen kappaleeseen, joka on tällä hetkellä ylimääräisenä. Nuo tekniset vimpaimet taitavat kuitenkin olla se ykkösjuttu; näppäimistöä ja kaukosäätimiä, sekä puhelinta oltaisiin säätämässä jatkuvasti. Nyt kun TV-tason isotkin laitteet ovat saatavilla, voi säätämisen määrä noustakin jo huippuunsa:D

  VastaaPoista
 4. Voi sitä Hifi-Okkoa! =) Onnea uudesta taidosta!

  Seuraava vuosi teillä onkin sitten tavaroiden siivoamista Okon jäljiltä, sitten ne oppii eikä niin enää vetele kaikkea lattialle! ;D

  VastaaPoista
 5. Okko kiittää:) Ja äidillä on tosiaan jo mielessä noiden tasojen siivoaminen. Viime viikolla laitoin matalille tasoille kirjoja, jotta ne houkuttelisivat Okkoa nousemaan. Nyt taitaa nousta jo ilman houkutteluita - ei häntä eilenkään ohjailtu siihen mitenkään:)

  VastaaPoista
 6. Meilläkin on asustanut pieni hifisti jo lähes vuoden. Ikää 1 ja puoli, vahvistimen nappulat ja volyymirulla saavat meilläkin kyytiä, kaukosäätimiä on pakko säilyttää mahdollisimman ylhäällä. Jos on hiljainen hetki, on syytä epäillä, että herra on saanut kaukosäätimen käteensä ja istuu sohvalla nappuloita painellen, katsoen välillä kaukosäädintä, välillä televisiota :)

  VastaaPoista
 7. Hihhii:) Meillä pitää Okolle laittaa tutti suuhun, jos antaa kaukosäätimen. Ja olisi parasta, jos laitteet eivät olisi päällä kun Okko säätää, sillä ne menevät usein sekaisin kun Okko pääsee puikkoihin. Varsinkin vahvistimen säätimessä on liikaa nappeja:D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!