lauantai 19. helmikuuta 2011

Erikoisia tuomisia


Olen viime aikoina kylään mennessämme vienyt vähän hassuja paketteja - kaikkea muuta kuin perinteisiä kukkia. Meillä ei ole tässä kukkakauppaa vieressä, joten kukkien hankkiminen olisi hankalaa, vaikkakin niitä on aina ihana saada ja viedä. Olen erikoistunut käytännöllisiin lahjoihin. Esimerkiksi perjantaina äiti-vauva -kavereiden luona vieraillessa vein saippuaa ja roskapusseja. Heh. Sävy sävyyn vielä, tietysti. Isovanhempien kysellessä tuliaistoiveita olen itsekin toivonut talouspaperia ja pyykinpesuainetta - tulee ainakin tarpeellista.

17 kommenttia:

 1. Ilahtuisin tuosta paketista ikihyviksi. Kauniskin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Satu:) Roskapusseja ja saippuaa menee lapsiperheissä tosi paljon!

  VastaaPoista
 3. Ihan huippuidea, käytännölliset lahjat on parhaita :)

  VastaaPoista
 4. Kukat kuihtuvat nopeasti. Ja vaikka kuinka kauniita niin kyl sitä ennemmin jotain käytännöllistä ja toisella tapaa kaunista/tyylikästä ennemmin haluaisi. Itse olen viime aikoina tehnyt niitä 'lasipurkkikakkuja/keksejä' eli lasipurkkiin kuivat ainekset-saaja lisätköön vaan tarvittavat nesteet :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Ja noita löytyy jokaisesta lähikaupasta:)

  VastaaPoista
 6. Hauska, vähän erilainen vieminen :) ja nätisti pakattu, kelpais!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Janica. Nuo tulevat yleensä ainakin käytetyksi.

  VastaaPoista
 8. Kaunis paketti ja täällä ainakin olisi kivempi lahja, kuin kukat :)

  VastaaPoista
 9. Hei,

  blogistani löytyy sinulle tunnustus <3

  Tiinu

  VastaaPoista
 10. Hei, nyt siis on ohjelmassa ollut äiti-vauva-tapaaminen? Mahtavaa! Me kans pukataan vol kakkosta, sen verran hauskaa oli viimeksi. Ja miktä loistoideoita täältä löytyikään viemisiksi! Kiitoksia arvon naiset!

  VastaaPoista
 11. Heli, on meillä ollut näitä pienempien porukoiden tapaamisia alusta asti. Silloin puhuin siitä isosta tapaamisesta, joka on jo hankalampi saada mahtumaan meille. Sellainen kolme äitiä ja lasta mahtuu vielä minne vain, mutta kuusi äitiä lapsineen on jo aika iso ryhmä.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!