maanantai 17. tammikuuta 2011

Viimeinen äitiyslomapäivä
Tänään tämä ihanuus loppuu, äitiysloma nimittäin. Aika menee hirveän nopeasti kun on mukavaa. Tämä ajanjakso on ollut ihan paras koko tähänastisessa elämässä - olen nauttinut tästä todella paljon! Huomenna sitten alkaa kesäloma ja sen päälle hoitovapaa, joten kotona pysytään vielä jonkin aikaa.

12 kommenttia:

 1. Äitiysloma menee uskomattoman nopeasti :(
  Komea Okko! ♥ Teilläkin alkaa pikku hiljaa kolkuttelemaan 1v syntymäpäivät nurkan takana! :)

  Hyvää kesälomaa! ;)

  VastaaPoista
 2. VOI KIKI! :( Osanottoni! Tiedän niin mistä puhut, itsekin nautin ihan kybällä tästä ajasta, vaikka etukäteen hirvittikin "toimettomuus" ;)

  Koska sä sit joudut palaan töihin? Ja hei, tiedätkö minkä suurunen tai miten määräytyy toi hoitovapaa-raha?

  Nimim. tietämätön verokorttinsa uusija -77

  VastaaPoista
 3. Kiitos:) Me mennään Okon kanssa Lintsille ja Muumimaahan ja syödään vaan jäätelöä koko ajan:D

  VastaaPoista
 4. Aika menee nopeasti kun on kivaa! Aattele minäkin ollut kohta 2 vuotta kotifrouvana :D

  VastaaPoista
 5. Oih, tännehän oli tullut kommentteja sillä välin kun kommentoin ekaan:)

  Nanna, olenkin jo hieman miettinyt niitä juhlia:D Meillä on se hankaluus, että molempien suvut ovat kaukana, joten en tiedä, miten isovanhemmille ja muille järkätään juhlat. Täällä kotona voidaan ainakin järjestää kaverisynttärit.

  Heli, palaan toukokuun alussa ja sitten isi ja Okko saavat laatuaikaa keskenään. Juuri parhaimpaan vuodenaikaan:) Meinaavat kuulema vain retkeillä koko kesän:D Se hoitovapaan raha on vakio, ellei ole pienituloinen, jolloin saa jotain lisää. Kelan sivulla on se kerrottu ja sen päälle saa kuntalisää, jos oma kunta/kaupunki sellaista maksaa. Ei niillä rahoilla ole hurraamista:/ Ja se verokorttiasia on ihan mysteeri. Laitoin se postissa tulleen töihin kun saan nyt palkkaa loman aikana ja siinä se prosentti oli ihan normaali.

  RL: Niin se kyllä hurahtaa! Eikä tarvitse edes tehdä mitään ihmeellistä! Päivät kuluvat ihan hujahtamalla, vaikka vain pyörisi kotinurkissa. Ja kotinurkat ovat riittäneet vallan mainiosti.

  VastaaPoista
 6. Voi kun aika menee nopeasti ja hienoa, että olet nauttinut ajasta. Onneksi sulla on vielä muutama kuukausi peliaikaa :)

  VastaaPoista
 7. Niinpä on, Naku! Ei tarvitse itkua alkaa tänään tuhertamaan:)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Riikka! Tämä loma onkin niin pitkä, että me ehditään tavata sen aikana!

  VastaaPoista
 9. Aurinkoisia kesälomapäiviä teille.

  VastaaPoista
 10. Kiitos mummi! Okko tuossa aloittikin lomatunnelmat valvomalla 23.20 saakka ja vain syli kelpasi. Keittelen tässä vielä tutteja ja pulloja ja kiikun tuolilla. Otan omaa aikaa;)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!