tiistai 25. tammikuuta 2011

Suunnitelmissa tiuhaa retkeilyä

Naapurin lapsilta saatu takki
Kaverin Okolle antama eväskassi
Okko ja isi meinaavat kuulemma vain retkeillä sitten kun jäävät kotiin kaksissamiehin. Isin pyörään kiinnitettävä istuin on jo hankittu - isi osti hyvän istuimen työkaveriltaan pikkurahalla ja sitä oli ilmeisesti käytetty vain pari kertaa. Takki ja eväskassikin ovat jo valmiina - vain pikkuruinen kypärä puuttuu. Niin ja ne lämpimät kelit, mutta eipä niitä vielä kaivata, sillä äiti saa edelleen nauttia Okon seurasta kotona.

PS: Lapsena retkeily oli hauskinta kesäpuuhaa heti pyöräilyn ja uimisen jälkeen. Teimme kavereiden kanssa eväsretkiä harva se päivä ja joskus niitä tehtiin omalla mökilläkin. Muistan esimerkiksi vielä vähän isompanakin kantaneeni mökillä päiväkahvit pellon laitaan - ruokahan maistuu aina paremmalta ulkona nautittuna!

3 kommenttia:

 1. Retkeily on täälläkin suosikkia <3 Vaan olisipa meilläkin noin pähee eväskassi!

  Muistan skidinä kun ajoimme mummolaan, levähdysaluella kaivettiin lasipullot esiin, joissa oli maitoa, sinisessä termarissa oli äidille ja isälle kahvia. Ja minä natustin meetvurstipäällysteistä sämpylää. Se oli niin erikoista, niin hyvää <3

  Sitten vähän isompana se oli ällöä. Miksei me koskaan mennä kahvilaan? Miksei me koskaan mennä torin laidalla olevaan ravintolaan syömään?

  Ja nyt kun omat on pieniä, en todellakaan halua sinne huoltikselle, torin laidalla olevaan ravintolaan tai minnekään muuallekaan. Vaan haluan sen pienen tauon ja ne hyvät omat eväät <3 Harmi vaan, kun sellaisia reissuja meillä ei juurikaan enää tehdä - välimatkat ei ole niin pitkät. Onneksi on sitten kesät ja kaikenmaailman kissanristiäisiä voi juhlistaa leiriytymällä eväineen ulos. :)

  Oj, nyt menee kyllä nostalgisoidessa tämä iltapäivä... :)

  Kiitos inspiraatiosta!

  VastaaPoista
 2. Ruoka maistuu ulkona aina paljon paremmalle!

  Meillä oli viime kesänä hoidossa pikkuplikka (3v), joka ei suostunut syömään oikein mitään, mutta ulos kun mentiin, niin johan meni santsiannoskin kitaan, eikä tehnyt edes tiukkaa :o

  VastaaPoista
 3. No nyt minäkin aloin oikein odottamaan, että pääsee pihalle eväiden kanssa:D Jospa ne Okko ja isi ottaisivat minutkin retkilleen mukaan:)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!