perjantai 14. tammikuuta 2011

Ruminaa ja muuta meteliä


Meidän Okko rakastaa tuottaa ääntä - kuten varmaan muutkin lapset. Tein Okolle jo jokunen aika sitten tuollaisen hillopurkkisoittimen, jossa on popcornin siemeniä sisällä ja siitä lähtee melkoisen kova ääni. Okon mielestä sitä on aivan mahdottoman ihana heilutella. Hauskaa kyllä, heiluttelu tapahtuu rytmikkäästi - tiedä mikä rumpali tuosta meidän Okosta vielä kehkeytyy. Hih.

Meteliä tuotetaan myös paukuttamalla erinäisiä leluja lattiaan tai pöytään. Olemme asuneet tässä kodissamme neljä vuotta (tai se tulee täyteen 26. päivä) ja olemme olleet tosi tarkkoja, ettei parkettia vahingoiteta tai että pöydän pinta pysyy hyvänä, mutta heti kun oma lapsi tuli, aloimme katsomaan sormien läpi. Tosin alakertaan se lattiaan paukutus kuulostaa varmaan tosi pahalta.

5 kommenttia:

 1. Hyvä Okko!

  On se kummaa miten asioiden tärkeysjärjestys muuttuu lapsen tullessa taloon :) nimimerkillä samma här a.k.a ei haittaa vaikka paidassa on aamupuuron jämät..

  VastaaPoista
 2. Höh..mihkä mun kommentti katos? Kun ei tullut edes sitä *näytetään hyväksynnän jälkeen*. Laitan uudestaan siis.
  Eli Hyvä Okko!

  Kummaa miten asioiden tärkeysjärjestys muuttuu lapsen tullessa taloon :D nimimerkillä samma här a.k.a ei haittaa vaikka paidassa onkin jämät aamupuurosta..

  VastaaPoista
 3. Taas tämä bloggeri sekoilee. Kommentti tuli sitten kahteen kertaan... Mullakin on aina housut ihan soseessa:D

  VastaaPoista
 4. minkä kokonen tuo okon puppy on?;)

  VastaaPoista
 5. Se taitaa olla L-kokoa. Se on saatu lahjaksi, joten en ole ihan varma, mutta siltä vaikuttaa kun kävin katsomassa netistä noita mittoja.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!