maanantai 17. tammikuuta 2011

Päikkäriaika

Enhän minä mitään kiellettyä ole tekemässä
Jos nyt vähän maistan, ei kai siitä mitään haittaa ole.
Okko ei meinannut rauhoittua päiväunilleen tänään. Koko aamupäivä meinasi mennä kitinäksi ja itkuksi aamupalaa lukuunottamatta ja päiväunille oli selkeää tarvetta. Olisiko nuo ylös puhkeamassa olevat hampaat syynä, että pikku-ukkelia meinasi harmittaa. Uni saatiin lopulta tulemaan sitterissä.

4 kommenttia:

 1. Näyttäis olevan hampaita tulossa kun noin antaumuksella järsii sängyn reunaa :D Ihana Okko. Kohtahan tein pitää laskea pohjaa alemmas kun herra punnertaa itseään noin taitavasti ylöspäin eli joku päivä löydätte Okkosen istumasta sängystä :D

  VastaaPoista
 2. Joo, ylös on tulossa. Ne ovat vähän harmittaneet Okkoa viime päivinä. Ja tosiaan, sänkyä pitänee muuttaa pian. Ajatella, että vielä ihan äskettäin tuota reunaa ei tarvinnut edes pitää yläasennossa, kun Okko oli niin paikoillaan. Siinä sängyssä on sellainen hieman laskeutuva reuna ihan vauvoja ajatellen.

  VastaaPoista
 3. No toivotaan, että ne puhkeais nyt nopeasti ettei harmitusta kestäisi enää pitkään. Katselin just koneelta vanhoja (hah) kuvia Tylleröstä ja näköjään meillä käytettiin hammassapetukseen näkkileipää :D Sen verran monessa kuvassa tyttö järsii näkkäriä; naama näkkärillä..

  VastaaPoista
 4. Hyvä idea! Mutta en tiedä, osaisiko Okko syödä ne irtoavat murut saamatta mitään yskäkohtausta.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!