torstai 13. tammikuuta 2011

Nyt se [jo] saapui!


Yllätys oli suuri kun ovisummeri soi kun olimme vielä Okon kanssa nukkumassa. Miesääni kertoi, että meille on paketti. Ihmettelin mielessäni, mitä sieltä muka on tulossa ja ikkunasta kurkatessa näin valtaisan laatikon. Siitä ei voinutkaan enää erehtyä! Jee, nyt se on täällä ja sievänä kuin mikä!

Seuraavaksi meillä on luvassa on kodinjärjestelyä uutta tulokasta ajatellen. Muuten, kuten kuvasta näkyy, se on melko pieni. Vieressä on vertailun vuoksi keskikokoinen Vipp-roskis, eikä tuo ole sitä paljoakaan korkeampi.

PS: Nest lupasi toimitusajaksi 6-8 viikkoa, mutta siihen meni vain neljä! Kerrankin näin päin! Olisivatko sitten varautuneet suureen kysyntään jo etukäteen, sillä alennuskampanjan aikana noita ja muita Vitran tuotteita on varmasti mennyt paljon.

12 kommenttia:

 1. Kiitos! On se:) Istuin siinä hetken, mutta se oli liian kylmä vielä, joten odottelen, että se lämpenee:D Näitä talvella toimitettujen tavaroiden lieveilmiöitä:)

  VastaaPoista
 2. :D Taidankin lähteä kokeilemaan, joko se on lämmin:)

  VastaaPoista
 3. Tuo on niiiin ihana! Miten mä olen missannut kokonaan tuon sun aiemman postauksen ko tuolista???
  Mä kamppailen itteni kanssa tilatako ruokapöydän tuoleiksi DSW:t vai ei. Ootan kai, että K sanois mulle oikein innoissaan, että tilaa ihmeessä! Se vaan aina hymyilee, kun mä näytän sille ko. tuolista kuvia :)

  VastaaPoista
 4. Arghghgmmpghjhj!! OOn niin kade etten pysty puhuun!!!

  Koskas Kiki tosiaan vaihdettais vähän huonekaluja, ku on tää maku niin sama? Jos koitan pian tehdä lisäpostauksia kodista, ni näät mitä on tarjolla ;)

  VastaaPoista
 5. Ja voi kun siinä on hyvä istua:) Olin toki koeistunut sen aiemmin Stockan vauvanhoitohuoneessa, jossa niitä taitaa olla pari kappaletta. Mietin viime keväänä, että se olisi ollut hyvä imetystuoli, mutten sitä silloin tilannut.

  Hehee, Heli:D

  VastaaPoista
 6. Laita Naku niitä vaan tilaukseen;) Sanot, että niissä on hyvä istua.

  VastaaPoista
 7. Oih! Minäkin haaveilin jo odotusaikana tuosta tuolista, mutta ei sille ollut oikein tilaa asunnossa. Keinutuolin sijaan meillä on olkkarin kattoon kiinnitetty riipputuoli, josta tämän innoittamana jaksoin itsekin blogata :)

  VastaaPoista
 8. Hauskaa, riipputuoli kuulostaa hyvältä! Mutta arvaapa mitä! Tämä (istun sillä nytkin, heh) vie tosi vähän tilaa. On kiikkutuoliksi tosi pieni.

  VastaaPoista
 9. Imetystuolia etsiskelen ja tämä ois yksi vaihtoehto. Minkälaiset kokemukset nyt näin jälkikäteen? Haittaako vaikka ei ole niskalle tukea?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen imetellyt nyt isompaa vauvaa siinä, mutta alussa olin enemmän sohvalla imetystyynyn kanssa. Ihan hyvä siinä on imettää, kun vaan laittaa selän taakse jotain lämmintä ja pehmeää, kuten taljan, sillä muovihan on kylmää/hiostavaa. Itse en ole imettänyt niskatuen kanssa koskaan, joten en osaa sanoa, kaipaisiko sitä. Toki vastasyntyneen kanssa kun on niitä maratonimetyksiä, saattaa tukea kaivata. Itsekin kyllä silloin Otson pikkuvauva-aikana toskuin sohvalla, kun Otso imi ja imi. :)

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!