tiistai 25. tammikuuta 2011

Nysse puhuu!

Iiks, Okko alkoi puhumaan! Ensimmäinen selkeä sana tuli tänään ja se oli 'mamma'. Että aloitettiinkin sitten melko yllättäen ruotsilla. Tsih.

9 kommenttia:

 1. Nyt Kiki, jos ei oo ruotti hallussa, niin äkkiä kertaamaan. Ei tiedä mitä Okko kuule vielä juttelee ja noloahan se on, jos mamma ei tajuu :)

  VastaaPoista
 2. Jeps..meillä kissa on selkeästi katt, äiti on ollut useamman viikon mamma ja ihhi on muuntunut papaksi. Tosin tyllerön eka sana oli ämmä. Se tarkoitti äitiä, tissiä, maitoa. Juna on huhhitooon (Chuggintonista) ja poikakin väännetään ruotsalaisittain. Tosin isä opetti (etenkin) aamuisin sanomaan cheri :D se tuli äsken unille käydessä serri :D ärrä surahtaa hyvin, mutta laulaminen on edelleen lauamista. Pitää vissiin siirtyä takas suomenkielisiin lastenohjelmiin ja jättää ranskankieliset lastenkirjat hieman myöhempään ajankohtaan..

  VastaaPoista
 3. Hihihii, Okko on tainnut jutella kaksikielisten kavereittensa kanssa:D Vielä aiemmin oli kuulevinani sanan 'äiti' mutta nyt tuli sitten muutos:D

  Että ruåttia meitille sitten vaan. Onhan se meidän sukunimikin oikein sopiva - sitähän Okko on tietty ajatellut... Italiaa me ollaan kans ajateltu Okolle - osaa sit toimia tulkkina kun vanhempien opinnot ovat edenneet vain hyvin alkeistasolle;)

  VastaaPoista
 4. Hih, hauskaa! Minä epäilen, että meidän taaperoinen puhuu japania;). Sen oikeastaan totesi japanilainen vaihtarikin kuunnellessaan pienen pulputusta. Ekat sanat ovat ihania!
  t mk

  VastaaPoista
 5. Vanhemmat kielikylpyyn! =D
  Onhan tää kaksikielinen kunta jotta ihan hyvä jos oppii ruotsin! =)

  VastaaPoista
 6. Hihhii, tuleepahan nyt sitten käytettyä ruotsin taitoja:D Heh, kiinaa ajattelin Okon puhuvan joskus kesällä ja välillä kuulin jopa selvää suomea. Tämä ruotsi tuli nyt sitten ihan uutuutena;)

  VastaaPoista
 7. OHO! Onneksi olkoon! Han ska snacka svenska some en svensk inom kort tid! :)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!