perjantai 14. tammikuuta 2011

Niksipä niksi

Kyseinen este on jo toimitettu pahvinkeräykseen
Haluaisitko sinäkin väljyyttä asumiseen? Tuntuuko, että neliöt loppuvat joskus kodistasi kesken? Ei hätää, asiaan löytyy nyt ratkaisu! Ota yksi tai useampi suurikokoinen este ja jätä se lojumaan kulkuväylälle vähintään muutaman tunnin ajaksi. Kierrä este vähintään viisi kertaa. Tämän jälkeen voit poistaa esteen ja huomaat eron: kotisi tuntuu taas suuremmalta! Niksi toimii joka kerta. Varsinkin joulukuusen kanssa.

PS: Joo, lakanat hieman roikkuvat. Ja hääkimppu on vieläkin säilytyksessä - nyt tosi esteettisesti radion päällä.

6 kommenttia:

 1. Parin vuoden päästä noita esteitä ei noin vaan kannetakaan pahvikeräykseen (tai ainakin se täytyy tehdä yön pimeinä hetkinä). Ne ovat mittaamattoman kalliita aarteita, jotka voivat välillä olla autoja, taloja jne ;).

  VastaaPoista
 2. Muistelin eilen, että itsekin lapsen aolisin ollut ihan täpinöissäni tuollaisesta laatikosta! :) Jarkko kysyi, enkö tehnyt majaa Okolle siitä:D Okko ei ehkä ihan vielä olisi sitä niin arvostanut, vaikka olisihan hänen tietysti voinut antaa kokeilla mennä laatikkoon. Mutta tuo oli jo liian iso säilytettäväksi yhtään ylimääräistä hetkeä ja vein sen pahvinkeräykseen heti kun Jarkko tuli kotiin ja sain roudattua tuollaisen valtavan laitoksen ulos.

  VastaaPoista
 3. Meillä yksi iso pahvilaatikko odottaa autotallissa maalausta. Pojat saavat siitä huoneeseensa ikioman mökin :)

  VastaaPoista
 4. Mä muistelen tehneeni kylppärirempasta tulleesta wcpöntön laatikosta itselleni leikkimökin joskus ennen ala-aste ikää... :D

  VastaaPoista
 5. Kaikki lapset rakastavat laatikoita:) Minä tein itselleni työpöydän kerran ja auto tuli tehtyä tosi monta kertaa:D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!