maanantai 24. tammikuuta 2011

Nam (sarkasmia)


Herkuttelimme eilen Okon kanssa porkkanalla ja kurkulla, kunnes äiti muisti jääkaapissa odottavat mehevät paprikat; lauantain kauppareissulla oli ihan pakko saada punaisia paprikoita, jotka vetivät puoleensa muhkealla olomuodollaan. Yllätys oli melkoinen kun halkaisin paprikan: sisus oli täysin homeessa. Huutelin siinä sitten isiä paikalle kameran kanssa - pakkohan tämä kuva on kauppaankin lähettää. Yäk.

8 kommenttia:

 1. Yöks! Muistaakseni mummoni antoi paprikan kohdalla sellaisen vinkin, että hyvä ja kypsä paprika 'kumisee' kun sitä napauttaa sormella kylkeen. Tiedä sitten pitääkö paikkaansa kun otan aina ulkonäön perusteella paprikat.

  VastaaPoista
 2. Joo, se ääni on muuten ihan tosi juttu. Ja tuokin oli kaikinpuolin ihan malliyksilön näköinen, mutta sisus oli tuota. Sen kaveri oli myös sisältä täydellinen ja uskaltauduin sitä syömään. Okolle en ollut paprikaa antamassa missään vaiheessa kun ajattelin raa'an paprikan olevan aika kovaa kamaa.

  VastaaPoista
 3. Inhottava yllätys! Omalle kohdalle parikin kertaa osunut tuommoinen.

  VastaaPoista
 4. On inha! Ja suututtaa kun siitä on maksanut, eikä sen homehtuminen ole ainakaan oma vika kun otin sen käyttöön heti seuraavana päivänä ostamisesta.

  VastaaPoista
 5. Onhan se inhaa, mutta eipä ne siellä kaupassakaan päälle päin näe jos on vain se sisus homeessa. :)

  VastaaPoista
 6. No ei tietenkään näe, mutta hyvä se on niiden siellä kaupassakin tietää siitä, jos kyseessä on vaikka joku laajempi laatuongelma. Tuskin nekään haluaa tuollaista myydä.

  VastaaPoista
 7. Hei, meille kävi just samalla lailla Stockalta hankitulle paprikalle. Avattiin se heti kotona ja samalta näytti. Jotenkin olin odottanut, et Stockalla edes olisivat kunnossa...varsinkin kun se päältä päin oli niin kaunis yksilö, jotta!

  VastaaPoista
 8. Jännä, miten se ei näy päällepäin. Korea kuori, silkkoa sisältä:D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!