maanantai 17. tammikuuta 2011

Möngin vaikka läpi harmaan kiven


Okko mönkii nykyisin minne vain, esteistä välittämättä. Pikkuisen jokapäiväiseen ohjelmaan kuuluu muun muassa vanhempiensa jalkojen yli ryömiminen, eteen joutuneista huonekaluista puhumattakaan. Muutama päivä sitten Okon oli ihan pakko päästä kylppäriin, vaikka pyykkiteline esti kulun. No ei kai siinä mitään, hyvinhän tuosta pääsi.

2 kommenttia:

  1. Voi mikä ihanainen mönkijä! Kunpa Nasukin jo mönkis, mut se edelleen vaan sätkii vimmatusti ja pyörii paikallaan. Toisaalta kaikki sanoo, et oo onnellinen ja lepää nyt, ku se ei vielä voi liikkua. Koska kuulemma kun se alkaa eteneen, pitää perässä juosta koko ajan? Kerrohan sensei, onko näin?

    VastaaPoista
  2. No voin kyllä kertoa, että kyllä pitää juosta:D Kaikkeen kiellettyyn ollaan menossa koko ajan - siis sähköjohdoille muun muassa. Meillä on olkkarin senkin alla lamppujen johtoja, jotka joskus pääsevät näkyviin jos niitä on siirrelty ja Okko muistaa, mistä kohti nykäisemällä saattaa saada johtoa käsiinsä. Juuri äsken kävi taas kokeilemassa kepillä jäätä:D Mutta mahtava huomata, miten noinkin pikkuisen muisti toimii niin hyvin, että ne paikat, joista johtoja löytyi monta päivää sitten, muistetaan kyllä!

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!