tiistai 11. tammikuuta 2011

Koirakassi


Wuff. Okon koirakassissa monenmoista menijää. Kassiin on hyvä tyhjentää sänkyä liioista leluista kun nukkumaanmenoaika tulee. Eipä sillä, Okolla on kyllä pari muutakin lelulaaria, joista toinen on olkkarissa. Käytännöllisyyden vuoksi sitä piti heti livetä periaatteista - siis että olkkari pidettäisiin siistinä ja leluvapaana vyöhykkeenä (no se olikin sitä lapsettoman ajattelutapaa). Sillä onhan tämä Okonkin koti siinä missä meidän muidenkin ja hän saa mönkiä kaikkialla ja on vain kätevää, että olkkarissakin voidaan leikkiä.

Olkkarin lelukori on musta ja punottu ja se melkein joutui kirpparille ennen kuin Okko syntyi. Heti kun pikkuinen tuli kotiin ja alkoi kiinnostumaan leluista, korin arvo tuli esille. Kätevää. Hassua muuten, että vaikka meillä on melko pieni koti, on välimatka Okon huoneen ja olkkarin välillä niin suuren suuri, että molemmissa huoneissa on omat lelunsa, jotka eivät yleensä ylitä rajaa.

2 kommenttia:

  1. Minäkin ennen esikoisen syntymää ajattelin, että leluja ei sitten varmana tule olohuoneeseen, mutta kappas ennenkuin huimasinkaan lelut olivat vallanneet olohuoneen :D

    VastaaPoista
  2. Hihhii, siellähän sitä pitää leikkiä, missä muukin perhe hengaa:) Viihtyypähän pikkuinenkin jokaisessa huoneessa tarpeen vaatiessa.

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!