maanantai 10. tammikuuta 2011

Jumppa-humppaajat

Me aloitettiin tänään Okon kanssa vauvajumpassa. Se oli hauska 45 minuutin rupeama tuossa lähellä sijaitsevassa liikuntakeskuksessa. Järjestäjänä on kansalaisopisto ja jumppaa on kerran viikossa jonnekin huhtikuun lopulle saakka.

Äidille tuli kova hiki mennessä, sillä tiet ovat aivan kaameassa kunnossa - itse jumppa ei sinänsä hiottanut, sillä se koostuu kevyistä laululeikeistä ja lopussa oli vapaa mönkimisosio. Okko olisi voinut esittää ryömimistaitojansa mönkimisosiossa, mutta pieni ujous tuli yllättäen ja Okko halusi syliin. Lähelle vierinyt houkutteleva pallo sai ukkeliin kuitenkin hieman liikettä ja pientä ryömintääkin nähtiin, mutta sitten vieras tyttö tuli ja pussasi. Heh. Sen jälkeen menikin vähän kitinäksi - olisiko väsymys hieman vaivannut. Nolottaa nimittäin myöntää, mutta meidän piti Okon kanssa herätä herätyskellon kanssa, vaikka jumppa alkoi vasta 10.30 ja matkaa liikuntakeskukselle on muutama sata metriä. Meillä soi kello klo 9, kun normaalisti nukumme ehkä noin klo 9.30 saakka.

Meillä meni vauvauinti katkolle, sillä Okon iho meni melkoisen kuivaksi ja nyt lääkärikin suositteli taukoa uimisesta. Peruutin paikkamme uintiryhmässä jo joulukuun puolella ja jatkamme uimista omin voimin paikallisessa hallissa. Okko sai kortisonivoidekuurin ja reseptin pariin perusvoiteeseen, joilla iho onkin jo parantunut kuivista läiskistä. Sitä ennen olimme käyttäneet samaa perusvoidetta, jota sain raskauden aikana pahasti kuivahtaneeseen ihooni, mutta lääkäri neuvoi vaihtelemaan rasvoja viikon välein, jotta niiden teho säilyy. Katsotaan sitten, koska menemme seuraavan kerran altaaseen - sitä ennen pitää muistaa tarkistaa uikkarin koko, sillä se on varmastikin jäänyt pieneksi tauon aikana.

6 kommenttia:

 1. Hyvä hyvä :)

  Meillä alkoi eilen lattarit ja hiki siellä tuli mulle ainakin:D Neitonen oli kuin kotonaan ja yllättävän hyvä rytmitaju tuon ikäisellä. Ja motorisesti pesi äitinsä kyl 6-0.. Otti vaan päähän muutaman äiteen asenne siel, mutta siitä teen oman postauksen.

  Meillekin valikoitui iltaryhmä ihan noiden meidän nukkumisten ja syömisten takia. aamuryhmä olisi alkanut 10.15, mut eihän me oltaisi mihkään ehditty :D klo 16 on parempi kun takana päiväunet ja välipala.

  VastaaPoista
 2. Oi, kuulostaa tosi hyvältä! Tuollakin näytti alkavan joku vauva-äiti -tanssitunti jumpan jälkeen, mutta en ehtinyt huomaamaan, mitä lajia se oli.

  Ai asenteen kanssa liikenteessä olevia. Grrr. Tylsää, jos johonkin harrasteryhmään tulee sellaisia. Tympeetä kun vievät sitten ilon muilta siitä harrastuksesta:(

  VastaaPoista
 3. Niin kun meillä ei ollut HelloKittyä tms. päällä vaan tultiin mustissa tanssivermeissä niin se oli ihan kamalaa ja aiheutti supinaa :D

  Piti tulla vielä se sanomaan kesken astianpesukoneen tyhjennyksen, että tuo alemmassa oleva otsalamppusysteemi on aivan loistava! Kukaan muu kuin MIES ei voi keksiä tuollaista. Näytin kuvan AU:lle eilen ja se harmitteli kun ei aikoinaan tajunnut itse Tyllerölle virittää samanlaista..olis voinut auttaa muutamassa remppakohteessa täällä kotona lampun kanssa :D Iso peukku ideasta ja lampunkannattaja on erittäin miehekäs vielä kaiken lisäksi!

  VastaaPoista
 4. Hihhii, ostettiin nuo otsalamput joku vuosi sitten kun täällä on lenkkipoluilla paikoin pimeää. Tosin Okon kanssa ollaan nyt lenkkeilty enemmän päiväsaikaan. Okko voi fiksailla se päässä meidän nurkkia:D

  Siis mitä ihmettä, en kyllä tajua, kaikenlaisia typeryksiä teidän harrasteryhmässä! Jo on sakkia!! Heh hee, laitat sitten ensi kerralla vielä itsellesikin ne mustat tanssivetimet!! Ja hankit tytölle säärystimet ja kaikki mahdollinen, jos sellaisia ei vielä ollut päällä:D

  VastaaPoista
 5. Kiki: Kiitos muistutuksesta, tarviikin muistaa rasvailla kans tota Nasua nyt ku uinnit alko. Onko muuten sun iho parantunut siitä loppuraskauden kuivumisesta?

  RuusuLiisa: Ens kerralla jumppaan päälle polvipussiset Black Horset ja ehta hikinauha, ni tollaset sipittävät eukot pyörtyvät hiljaisiksi! Otran osaa, kurjia tanttoja tuollaiset jumppakyylät. menkää eturiviin tukkimaan niiden näkyvyys ens kerralla, haha :D Tsemiä!

  VastaaPoista
 6. Joo, minun iho parani sitä mukaa kun kelit lämpeni. Iho oli pahimmillaan yltä päältä laikuilla ja se kutisi kamalasti. Jarkko heräsi yöllä kun raavin itseäni ja lopulta sain jopa allergialääkettä siihen kutinaan. Synnytyksen jälkeen se vaiva jäi kokonaan pois, mutta ehkä paraneminen liittyi enemmän kuitenkin sään lämpenemiseen ja vaatteiden kevenemiseen.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!