torstai 30. joulukuuta 2010

Voihan kuusi!

Okko ja uusi ystävänsä tutkimusretkellä
Tästä jos vähän nykäisen
Kiva sotku! Tarttuu mukavasti käsiin ja vaatteisiin
Moi! Olen Okon uusi kalakaveri. Norppa Saimaalta, siis saimaannorppa.
Nyt niitä neulasia on päässäkin. Auts.
Argh, tuo kuusi, tuo kuusi! Olisin jo ihan valmis heittämään sen ulos. Onhan se kaunis, mutta se sotkee ja on tiellä. Se on nimittäin tosi iso ja odotan jo sitä lentokenttäfiilistä, joka aina tulee kun kuusi poistuu paikaltaan. Ja mainittakoon vielä, että olen kuusi-ihminen, mutta joulun jälkeen sillä ei enää ole niin suurta merkitystä ja pienen ihmisen kanssa se on hankala, sillä Okko on nyt nykimässä sitä vähän väliä.

PS: Meidän ainoa joulukukka meni roskikseen jo joulupäivänä! Joulutähti ei kuulema kestä kylmää ja me availtiin parvekkeen ovea useaan otteeseen ja palellutettiin ilmeisesti koko rakkine. No ei sekään haittaa - olinkin jo vähän hermostunut kun Okko kurkotteli sen lähettyvillä ja sehän on myrkyllinen.

5 kommenttia:

 1. Hih..meillä lähti kuusi eilen ja vieläkin niitä neulasia löytyy imuroinnista ja mattojen tamppaamisesta huolimatta :D

  Eräs sukulaislapsi maistoi männä vuosina joulutähteä ja äiti soittamaan myrkytyskeskukseen. Kaikista pelotteluista huolimatta joulutähdessä on myrkyllistä ne kukat, siis ne pienet nökeröt eikä isot lehdet. Ja niitä nökeröitäkin sais imaista kuulemma kourakaupalla myrkytyskeskuksen virkailijan mukaan. No mein joulutähti on varmuuden varalta kuitenkin sellaisessa paikassa ettei edes pikkuapina siihen pääse käsiksi.

  VastaaPoista
 2. Meillä kuusi lensi roskiin jo maanantaina, en jaksanu enää katella sitä ja niitä neulasia, olen kyllä kuusi ihmisiä, ja sitä tuoksua rakastan, mutta nuo neulaset. argt!

  VastaaPoista
 3. Ai, no onneksi se tähti ei sitten ole sen pahempi. Mutta siellä se jo on - roskiksessa:D

  Jos meidän isikin suostuisi jo siihen kuusen viskaukseen. Isovanhemmat ovat tulossa la ja olisi ollut hauska, että kuusi olisi ollut vielä silloin, mutta kun ei enää jaksaisi moista puuta sisällä.

  VastaaPoista
 4. Hei RuusuLiisa, kiitos näistä joulutähjden myrkytystieto-päivityksistä. Me ratkaistiin asia niin, että lemmikkikissalla testattiin. Ei siis niin, että sille sitä kukkaa olis syötetty vaan niin, et laitettiin kukka esiin ja katottiin kiinnostaako. Ei kiinnostanut. Ja pikku nasselimme taas on vielä niin pieni, ettei itse pääse kukan luokse vaikka tahtoisikin. Mutta kuten kirjoitit, ilmeisetsi myrkkuvaara on aikas pieni anyways.

  Kuusi aiheuttaa meilläkin päänvaivaa, vaikka sitä varisteleekin vaan se kissa. Se kissa kun on toooosi energinen asian suhteen ;)

  VastaaPoista
 5. Tänään kun tultiin Prismasta kaikkien viiden kassin kanssa, osuin yhdellä kassilla kuuseen ja voi hyvänen aika mikä sotku siitä syntyi:D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!