maanantai 20. joulukuuta 2010

Puu tuli sisälle

Isi kuvasi Okon kuusta ihmettelemässä

Joulukuusi tuli taloon. Okko oli hassu: kuusi kiinnosti kovasti ja siihen oli hyvä tutustua isin sylistä käsin, sillä terävät neulaset hieman pelottivat. Okko koski kuuseen toistuvasti ja meni heti sen jälkeen isin kainaloon turvaan.

PS: Isi bongasi naapurin rappukäytävää siivoamasta. Voi ei, ei ehditty tarkistamaan käytävää neulasten varalta kun jo kiireisimmät siivoajat olivat paikalla. Ja jäljet johtivat meille - tietenkin.

2 kommenttia:

  1. Hihii..jouluun on vielä pari päivää joten miniMies ehtii tottumaan ja ai ai..sitten lähtee alaoksien koristeet :D Me jätettiin tarkoituksella viime vuonna pari pehmeää koristetta Tyllerön kiskottavaksi. Jäi sitten muut rauhaan ja kuusi pysyi pystyssä. Saas nähdä miten tänä vuonna. Varmaan kiipeää yläoksille? Tai piski jeesaa ja kaataa koko kuusen, niin ei tartte kiipeillä hakemaan yläoksien koristeita. Harmaita hiuksia tulee :P

    VastaaPoista
  2. Hihii, voi ei:D Tänään Okko on tuijotellut vain kuusen valoja, vaikka oli lattiallakin ihan vapaasti. Pöydänjalka kiinnosti kuusta enemmän:) Isi sitten tutustutti Okkoa taas kuuseen ja vieläkin se vähän pelotti kun on niin terävä.

    On muuten tänä vuonan varmaan terveempi kuusi kuin edellisenä: tämä kuusi sentään juo vettä ja paljon juokin. Viime vuonna se ei imenyt ollenkaan ja lopputuloksen arvaakin.

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!