tiistai 21. joulukuuta 2010

Pikkuinen potilas


Voi harmin paikka, meidän karhunpoika sairastaa edelleen. Nyt vuorossa on silmätulehdus, jota kävimme näyttämässä lääkärissä aamupäivällä. Onneksi Okkoa se ei näytä haittaavan. Saimme lääkkeet ja toivottavasti tulehdus menee pian ohi. Meillä ei ole ollut silmätulehdusta aikaisemmin, joten emme tiedä, kuinka kauan se kestää. Toivottavasti pikkuisen sairastelu jo loppuisi!

11 kommenttia:

 1. Voi, pikaista paranemista pienelle!

  VastaaPoista
 2. Enpä muistanut sanoa, että olisikohan kannattanut käyttää kuusi ensin kuumassa suihkussa ennen kuin toitte sen huoneeseen. Nimittäin Jarkon takia meillä aina tehtiin niin, koska hän oli sille kovin allerginen ja edelleenkin kyllä itsenikin vuoksi suihkutamme aina kuusen. ohje ei ole oma keksintö, vaan saimme sen aikoinaan sairaalasta.

  VastaaPoista
 3. Ai, noh se olisi varmaan ollut ihan hyvä. Mutta eihän tuo Jarkko valittanut. Itse sen sijaan sanoin, että ihan kuin vähän ahdistaisi, mutta se johtui ehkä enemmän siitä yht'äkkisestä kosteudesta, joka sen kuusen mukana tuli.

  VastaaPoista
 4. Voi Okkoa..toivottavasti parantuu pian! Jos Okko kuuluu samaan kategoriaan neitosen kanssa ' kerralla useampi viikkoa tautia ja sitten loppuvuosi terveenä'? :D Hitsi suklaa on ihan liian hyvää..

  VastaaPoista
 5. Pikaista paranemista <3

  Meidän Millalla on ollut elämänsä aikana varmaan 20 silmätulehdusta, onneksi nykyään tunnistam merkit ajoissa ja tarvittavilla toimenpiteillä saan estettyä 9/10 alkavasta tulehduksesta. Ja tiedän sen ainoan lääkkeen mikä meillä tehoaa. Onneksi lääkkeet tuntuu auttavan nopeasti ja meillä ei ole silmä oireillu muutamaa päivää pidempään. Kaikenlaisia kauhukuvia ne silmälääkärit on aina seinille maalaillut meidän vilkkusilmän kanssa, mutta ihan normi lapsi, normine tulehduksineen. Nyt kun kädet ei ole jatkuvasti silmissä tai suussa, niin on pöpötkin onneksi pysyneet pois silmistä, saas nähdä onko pikkuveli yhtä silmäpöpöistä sorttia siskonsa kanssa.

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Silmä alkoi näyttämään paremmalta jo ennen lääkkeen aloittamista. Toivottavasti tepsii... Ja suklaasta sen verran, että saahan sitä nyt jouluna vähän syödä;D

  VastaaPoista
 7. Pikaista paranemista Okolle!

  Sinänsä onneksi tuli nyt niin on lääkitys päällä ja joulunpyhät menee ehkä paremmin! =)

  VastaaPoista
 8. Kiitos! Tosiaan, silmä alkoi näyttämään paremmalta jo ennen lääkettä, joten jospa se siitä paranisi pian!

  VastaaPoista
 9. No höh! Pikaisia paranemisia Okolle! Meilläkin sairastetaan, mutta vain me Pekan kanssa. Tyttö on terve :) No, parempi näin päin :) - Heli -

  VastaaPoista
 10. No voih, pikaista paranemista teille! Kurja olisi, jos joulunakin sairastaisi! Okko on onneksi paranemaan päin. Silmätkin näyttävät lähes kirkkailta, kuten noista tänään otetuista kuvistakin näkyy. Toinen silmä oli aika punainen pari päivää sitten, mutta punaisuus hieman hälveni jo siihen kun oltiin vasta menossa lääkärille.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!