maanantai 6. joulukuuta 2010

Pikkuinen kuumeilija


Karhunpoika sairastaa, häntä hellikäämme.
Lääkkehillä hoidelkaa Nalleystäväämme.
Maito tuore lämpöinen hyväks olla voisi.
Vehnäkorppu valkoinen ehkä avun toisi.

Meidän pikkuisella on kuumetta. Voi pientä. Annoin lääkettä ja nyt Okko nukkuu. Aamulla herättiin iloisena ja nauravaisena, eikä hymy ole hyytynyt päivän aikana muutenkaan, mutta mittasin kuumetta 38,6°C. Toivottavasti pikkuinen paranee pian.

12 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista pikku-Okolle!<3
  -Elina-

  VastaaPoista
 2. Kiitos Elina! Kuume on onneksi jo laskenut, ainakin toistaiseksi, ja on nyt 38°C.

  VastaaPoista
 3. Voi pientä..pikaista paranemista! Se on muutes jännä et meillä Tyttösen ollessa kuumeessa on neiti erittäin kiltti! Itse asiassa tuo kiltteys saa mut kaivamaan mittarin esiin :)

  VastaaPoista
 4. Voi, liekö vauvarokkoa? Pikaista paranemista pienelle aarteelle!
  t maarit, joka on ollut niiiin kiitollinen terveestä syksystä lapsilla

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Okko on kans kyllä ollut rauhallinen. Istumme nyt molemmat tässä koneella. Ihan pikaisesti vain:)

  VastaaPoista
 6. Voi Okkoa. Pikaista paranemista pikkuiselle.

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti ei ole vauvarokkoa. Ja kiitos toivotuksista Maarit! Katsotaan, miltä tuo tilanne näyttää myöhemmin. Okkokin on ollut onneksi tosi terve lapsi - tämä on vasta toinen kerta kun on kuumetta ja edellisellä kerrallakin sitä onneksi kesti vain päivän.

  VastaaPoista
 8. Kiitos Naku! Okko nukkuu taas ja äiti on koneella. Isi meni naapuriin juhla-aterialle ja toivat naapurin kanssa minullekin tänne ruokaa:) Se oli mukavaa.

  VastaaPoista
 9. Pikaisia paranemisia Okolle!Petralla on kanssa ollut tänään vähän matalalentoa päivä, mutta vähän vaan nenä vuotaa ja ei onneksi kuumetta. Inhottava yskä on ollut jo varmaan 3 tai 4 viikkoa. On se inhaa, kun oma pikkuinen sairastaa, mutta kai se on äitienkin kestettävä :) - Heli -

  VastaaPoista
 10. Kiitos Heli! Okko meni tuossa tunti sitten nukkumaan, mutta vielä kävi ikävä ruoan yökkääminen sitä ennen. Voi pientä parkaa, toivottavasti huomenna voidaan paremmin! Ja parempaa vointia teillekin!

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!