perjantai 10. joulukuuta 2010

Paljastunut lahja

Isi otti kuvan lahjojen nuuskijasta
Iiks, Okko näki yhden lahjoistaan! Äiti oli paketoimassa Okon palikkasettiä kun tyyppi ryömi paikalle ja alkoi tutkimaan paperia, sekä laatikkoa. Muiden lahjojen paketointi tapahtuu sitten Okon nukkuessa - eihän siitä muutenkaan tule mitään kun puuhakas pikku-apuri touhuaa paperin kimpussa.

10 kommenttia:

 1. Hihii..nuo lentää hyvin ;) palikat meinaan! Ja kolmion päälle on inhaa astua.

  VastaaPoista
 2. Hips!

  Törmäsin blogiisi vähän vahingossa, vaikuttaa mielenkiintoiselta! Itsellä 06/10 poika. Täytyy tulla toistekin!

  VastaaPoista
 3. Hei uusi lukija! Tervetuloa uudelleen:)

  Voin kuvitella, että noilla palikoilla voi tehdä vaikka mitä:D Okko saa meiltä myös sellaisen laatikon, johon voi tiputtaa erimallisia palikoita. Brioa sekin.

  Olimme tänään muka hankkimassa loput lahjat, mutta ei siitä tullut mitään. Mullekin taitaa olla tulossa flunssa ja tuntui, että pyörryn sinne kauppakeskukseen. Jäi vähän kesken.

  VastaaPoista
 4. Se palikkalaatikko on pop! Meillekin tuli se viime jouluna ja siitä Tyllerö tykkäs itse asiassa enemmän kuin noista palikoista :D
  Vinkkinä flunssaan - apteekissa on myytävänä sellaista luontaistuotetta kuin Cebion immun 2. Siinä on kahta c-vitamiinia, sinkkiä ja histidiiniä (valkuaisaine). Mulla helpotti tosi nopeasti olo (normaalisti se tauti kestää viikon verran). No vielä on aikaa ostaa lahjoja..hmm.. 13 päivää :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä! Pitää hankkia jotain troppia huomenna, ettei tauti iske kunnolla päälle! Aika ikävä olisi lasta hoitaa flunssaisena. Tai sit isin pitäisi jäädä kotiin meitä molempia hoitamaan.

  Tuo palikkalaatikko olikin muuten livenä paljon pienempi kuin olin kuvitellut. Vaikka eihän sen iso tarvitse ollakaan - varmaan muutenkin kohta on kaikki paikat leluja täynnä:D

  VastaaPoista
 6. Niin ja meinasin, että menemme huomenna meidän "keskustaan" ostamaan loppuja lahjoja. On siellä kirjakauppaa ja muuta sellaista. Kun onneksi suurin osa tuli jo hankittua ja kyse on lähinnä täydennyksestä (siis hyvänen aika kuinka paljon niitä pitää ostaa, vaikka monen kanssa on sovittu, ettei osteta tänä vuonna).

  VastaaPoista
 7. :) meilläkin lapset saa samanlaiset palikat... :) Oli ihan pakko ostaa kun tykkäävät tehä torneja vähäisistä jo olemassa olevista legoista ym...
  Minäkin paketoin lasten ollessa nukkumassa... :)
  -Elina-

  VastaaPoista
 8. Nuo palikat ovat sellaisia, että niiden uskoisi kestävän monen lapsen käytössä. Ja tosiaan, kun lapsi tai lapset ovat nukkumassa, saa puuhaan muutenkin paneutua asiaan kuuluvalla hartaudella. Itse tykkään tosi paljon paketoimisesta:)

  VastaaPoista
 9. Nuo palikat ovat ihan huippuja! Meillä rakennellaan monet tornit noilla päivisin! :)

  VastaaPoista
 10. Mahtavaa! Ensialkuun voi olla, että vanhemmat rakentavat ja Okko kaataa, mutta siitä se lähtee. Laatikossahan lukee, että 'put your junior architect to work' :)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!