maanantai 13. joulukuuta 2010

PakettiprotoEnsimmäinen pakettiproto on valmiina. Ajatuksena on tehdä osa paketeista tuollaisella vanhanajan tyylillä. Meiltä löytyy punaista sinettilakkaa ja sinetti, jossa sattumoisin muuten on O-kirjain.

Sinetti ja lakka ovat peräisin eräältä joulunalusreissulta Porvoosta, jolloin kirkon katto oli vielä alkuperäinen, joten ihan äskettäin se ei ole ostettu. Isi osti nuo tarvikkeet ja muistan, että koska siellä ei ollut sopivia kirjaimia tarjolla, valitsi isi O:n, koska se on kuviona yksinkertainen.

Paketinsaaja merkataan tuollaisella "postimerkillä" ja nuo merkit ovat vasta protoasteella. Osa lahjoista saa sinetin sijasta mustaa lahjanauhaa ja askartelumassasta tehdyn piparin. Mustaa lahjapaperia löytyy myös, joten sen pariksi pitää sitten kehitellä jotain muuta. Ainakin korteista tuttuja paperisuikaleita ajattelin käyttää.

13 kommenttia:

 1. Hieno idea. Sinettejä ois kiva kokeilla itsekin! :)

  VastaaPoista
 2. Häikäisevää. Ajattelin itsekin pitää "tonttulan yön" ja paketoida.

  VastaaPoista
 3. Kiitos:) Tuo sinettihomma vaan haisee ihan älyttömästi. Kokeiluversion jälkeen piti tuulettaa ja haju tuntui silti. Pitää mennä parvekkeelle tekemään - tosin mitenkähän se sitten sulaa kylmässä pelkän sytkärin avulla?

  VastaaPoista
 4. Ihania ideoita! Sulla on tuota askartelutaitoa :)- Heli -

  VastaaPoista
 5. Kiitos Heli:) Paketointi on hauskinta koko joulutouhuissa!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Riikka! :) Nyt vaan sitten näpräämään - täytynee levittää tarvikkeet pöydälle illalla kun Okko menee nukkumaan ja tehdä niitä jo hieman. Tosin noita postimerkkejä pitää muistaa tulostaa sitä ennen kun niitä ei ole vielä muista kuin omista perheenjäsenistä.

  VastaaPoista
 7. Voi niitä onnellisia jotka saavat noin hienoja paketteja! :)

  VastaaPoista
 8. Blogissani haastoin sinut jouluiseen lahjoitustehtävään. Ota vastaan, mikäli kiinnostusta riittää...

  VastaaPoista
 9. Kiitos Satu haasteesta! Vastaan haasteeseen pian!

  VastaaPoista
 10. Heh, no ei ne kaikki paketit saa tuota sinettiä:D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!