lauantai 4. joulukuuta 2010

Okon huoneen taulutOkon huoneen taulut ovat valmiina - nyt vain pitäisi raaskia porata kiviseinää. Kaksi taulua sai sisällensä aidot 70-luvun kasetit. Minulla olisi vielä samaa sarjaa oleva kasetti keltaisenakin ja mietin, pitäisikö tehdä vielä kolmaskin kasettitaulu. Siinäpä nostalgiaa nykylapsille - meillä ei edes ole soitinta, joilla noista saisi ääntä ulos.

11 kommenttia:

 1. Hienoja! En muista, oletko jo kertonut, mutta mistä hankit kehykset? Meillä pienen miehen kipsiin jätetyt käden- ja jalan jäljet odottavat kehystystä ja nuo näyttävät kovin passeleilta!

  Vähänkö hienoa, että Okko ryömii jo. Omaa palleroa ei toistaiseksi liikkuminen kiinnosta ;)

  VastaaPoista
 2. No hei Kardemumma, eipä tarvitse kovin ihmeelliseen liikkeeseen mennä noiden kehyksien takia: ne ovat Ikean Ribba-kehykset! Hinta reilut 8€/kpl. Ja kiitos! :)

  Okko on nyt liikkunut jo kovastikin ja taidot kehittyvät koko ajan. Pyllyä nostaa jo kovasti, mutta ryömimällä mennään toistaiseksi.

  VastaaPoista
 3. Oi kun nuo kasettitaulut on mahtavat!

  Täällä on tapahtunut vaikka mitä - onnea pikku ryömijälle! Koetan pysytellä kärryillä :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos Riikka! Arvasin, että täällä blogimaailmassa osataan noita arvostaa:) Äitini, joka nuo kasetit toi tullessaan tänne, piti ideaa ihan hyvänä, mutta epäili, ettei niitä ehkä ymmärretä:D

  No jooh, nyt on se suuri läpimurto tapahtunut kun pikkuinen on lähtenyt liikkeelle! :)

  VastaaPoista
 5. Upeita tauluja ja ihanat värit kaseteissa! Näistä tykkään - kierrätystä yli rajojen.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Satu! 70-luvulla osattiin irrotella:)

  VastaaPoista
 7. Kasetit muuten sisältävät meidän isän radiosta nauhoittamaa musiikkia. Kasettien etikettejä oli hauska lukea: renkutuksia, Beatles, hittejä...

  VastaaPoista
 8. Kiitos Tuija! Minäkin olen kyllä tyytyväinen niihin. Muistin yht'äkkiä lapsuudenkodin kasettikaapissa (siellä on tosiaan sellainen) lojuvat värikkäät kasetit, joita ei ole kuunneltu varmaan sitten 80-luvun alun.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!