keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Kuumetta


Pieni kuumeilija on edelleen kipeänä; yöllä kuume kävi yli 39:n asteen. Ihme kyllä miten pikkuiset jaksavat silti touhuta ja olla hyvällä tuulella.

Viime yönä olin helpottunut, kun Okko tapojensa vastaisesti heräsi klo 03 ja sain siten annettua hänelle lääkettä ja juomaa. Okkoa vaan ei väsyttänytkään huoltotoimenpiteiden jälkeen, vaan kukuimme lähelle viittä ennen kuin uni tuli jälleen. Aamulla Okko heräsi vasta klo 9.30 ja oli iloinen ja pirteä. Kuume oli laskenut asteella ja Okolle maistui ruoka ja juoma oikein mainiosti. Seuraavaksi ohjelmassa on neuvolaan soittaminen ja lisäohjeiden kysyminen. Neuvolan soittotunti on klo 12.

PS: En muista nähneeni meidän maisemaa koskaan näin kauniina! Ihana auringonpaiste tunkee ikkunoista sisään ja paljastaa joulusiivouksen tarpeen! No illalla sitten, kun isikin on paikalla.

6 kommenttia:

 1. Pääasia että juomista menee ja pissaa tulee. Suosittelen myös vaatteiden pitämistä minimissä; siskontyttö oli kuumekouristelija pienenä ja muistan kuinka raahasin eräs ilta hoitotätinä ollessani viileään suihkuun. Vaik itsestä tuntuu (musta ainakin) pahalta olla vähemmissä vaatteissa kun on kuumetta ja paleltaa niin parempi se kuin kaikki vällyt niskassa. Meillä jatkuu sama meno - välillä kuume nousee sinne 38 mut laskee sitten. Nuhaa ei ole mut hengitys rohisee. Tylleröllä on kurkunkansi sen verran pehmeä et rohinat johtuu ihan siitä. Mut ei nää kuumeilut tahtia haittaa - tuossa se isänsä päällä pomppii kun iskäkin toipilaana kotona räkätautisena. Ollaan päästy onneksi helpolla kun pari kolme kunnon tautia vasta ollut vaikka tiesin saavamme varautua normitilanteessa pienen lapsen kanssa 5-6 räkätautiin per vuosi. Paranemisia pikkumiehelle ja koittakaa vanhemmat tekin pysyä terveenä! Nimimerkillä tulipahan taas pienen novellin verran kommentoitua :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Soitin just neuvolaan ja huominen vielä katsotaan ja sit perjantaina lääkäriin, jos ei ole laskenut. Ihan vain siksi, että lekuri voi katsoa korkun ja korvat. Mutta eipähän Okko ole toistaiseksi onneksi valittanut mistään.

  Meillä tämä on eka kunnon tauti ja olemme vielä vähän ihmeissämme.

  Tervehtymistä teillekin!

  VastaaPoista
 3. Voi pientä Okkoa! Parane pian! ♥

  Me taidettiin kävellä noissa maisemissa viime lauantaina kun käytiin kirppiksellä siinä Aktiassa! =)

  VastaaPoista
 4. Okko kiittää toivotuksista!

  Arvelinkin, että saatat tunnistaa meidän ikkunasta näkyvän maiseman:) Kuva on otettu makkarin ikkunasta. Tervetuloa vaan kylään:) Me ei ehditty viime la sinne kirpparille kun äitini oli juuri lähdössä kotiin ja siinä oli kaikkea kiirettä sen tiimoilta.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!