torstai 16. joulukuuta 2010

KuudestoistaPostistressi iski! Jonotin tiistaina postissa kun yhdestä kortista puuttuikin merkki ja menin kaiken lisäksi tiputtamaan joulukortit väärästä luukusta (miksi postissa eivät vaivautuneet kirjoittamaan luukun päälle, että älkää saakelin asiakasääliöt vaan tiputtako tänne niitä joukorttejanne?). Nyt minulla on vielä pakettikriisi: hankitut lahjat pitäisi toimittaa perillekin, sillä emme tehneet perinteistä pukkireissua tänä vuonna. Lahjat ovat sellaisia, että ne saa lähetettyä litteässä kuoressa, mutta näköjään ulkoiset mitat ovat silti vähän liian isoja. Voi ahistus. Kai se on mentävä taas sinne jonon jatkoksi.

Edit klo 19.13: I survived! Olihan tuolla postissa porukkaa jonossa - muun muassa henkilö, joka ei muistanut hakeneensa pakettiansa jo tiistaina. Heh. Joku vähän hikeentyi kun laitoin yhden pakettipusseista menemään pakettina maksikirjeen sijasta (oli niin monta euroa halvempi) ja jouduin sitten kirjoittamaan pakettilappusen siinä tiskillä. Mutta niin vain sain lähetettyä kaikki paketit.

2 kommenttia:

  1. Heh maaginen 15.12 aiheuttaa jonoja :D..pyörähdin eilen pääpostin ovelta ympäri-sellaiset jonot et oksat pois. Ja hain pakettini sitten tänään.

    VastaaPoista
  2. Se hyvä puoli tässä kotona olemisessa on, että olen yleensä paikalla kun postimies tulee tarjoamaan jotain pakettia. Vaan kyllä se varmaan miettii, että me tilataan jotain jatkuvasti:D Toivottavasti ei tarvitse enää kovin montaa kertaa mennä postiin ennen joulua.

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!