maanantai 20. joulukuuta 2010

Kahdeskymmenes

Kohta sitä pääsee asentamaan koristeita!
Tänään Okko pääsee valitsemaan joulukuusta! Siellä sataa taas lunta, joten kuusta joutunee sulattelemaan hetken aikaa kylppärissä. Aiemmilta vuosilta oppineena tietää jo, että vartta pitää katkaista hieman ennen jalkaan laittamista, mutta onkohan meillä mikään työväline Leathermania lukuunottamatta ehjänä. Muistelen nimittäin, että sahanterä, jos toinenkin on katkennut menneinä vuosina tuossa puuhassa.

Niin, kuulostaahan se aika hullulta, että kerrostalohuoneistoon tuodaan puu sisälle. Mutta kyllä se kuuluu jouluun, vaikka mukana hyörii tuollainen ryömivä pikkutonttukin, joka takuuvarmasti osoittaa mielenkiintoa kuusta ja sen koristeita kohtaan.

PS: Kävin eilen hakemassa kuusenjalan varastosta. Jokainen varmaan arvaa, missä se oli! No siellä perimmäisesä nurkassa tietysti, rengaspinon takana. Jouduin tekemään melkoisen tyhjennysoperaation ja sen päälle akrobaattiesityksen, jotta sain kaivettua jalan renkaiden takaa. Päässä oli vielä otsalamppu, jotta olisin ollut mahdollisimman hölmön näköinen. Heh.

5 kommenttia:

 1. Meillä oli Walden ekana jouluna kuusi (asuttiin tosin silloin ja nyt rivarissa) (ikää oli n. 8 kk), osasi jo nousta tukea vasten seisomaan ja arvaahan sen mitä kuuselle kävi... Kaatui tietty. Viime jouluna ei tullut kuusta, tänä jouluna ajateltiin yrittää. Täytyy vaan tosiaan kaivaa se kuusenjalka esille, vielä kun tietäis missä varastossa se on... =D

  VastaaPoista
 2. Kääkkis, noh, pitää vahtia tarkkaan:D

  Niin se on, että aina ne tavarat, joita tarvitaan, ovat siellä takanurkassa. Meillä tosin on vain yksi varasto, joten jos vain muistaa laittaneensa tavaran sinne, eikä esim. vaatehuoneeseen, on jo paremmat mahikset löytää:D

  VastaaPoista
 3. Hei, mikä tuo ihastuttava lipasto/kaapisto tuossa oikealla on? Onko se mistä kotoisin? :) -Pauline

  VastaaPoista
 4. Kiitos, se on Bo Conceptin Volani-sarjaa. Se on ollut meillä pian neljä vuotta, mutta nähdäkseni sitä Volania myydään vieläkin.

  VastaaPoista
 5. Tilasimme sen Vepsäläisen kautta, mutta nykyisinhän Bo Conceptilla on omakin myymälä.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!