keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Just frame it!


Minulla on taas joku ihme into laittaa kaikki mahdollinen kehyksiin. Suunnittelen, mitä kuvia seuraavaksi tilaisin raamitettavaksi ja sen lisäksi mietin myös erilaisten tavaroiden raamittamista. Raameihin on muun muassa tyrkyllä Okolle viime joulun alla ostetut tumput, jotka eivät epäkäytännöllisyytensä ja pienen kokonsa vuoksi ole olleet käytössä. Lisäksi haluaisin viedä hääkiitoskorttimme kehystysliikkeeseen - siitä kun on muodostunut lempikuvamme virallisista hääkuvista, eikä meillä ole yhtään hääkuvaa kehyksissä.

En kuitenkaan halua lisää reikiä seiniin (eikä isikään halua) ja vapaa kaapinpäällystilakin on rajoitettua, joten näitä tekeleitä on mahdollista laittaa esille lähinnä vain vanhojen tilalle. Meillä on kotimme  käytävällä kyllä viiden Ribba-kehyksen tila, jossa tällä hetkellä on kirjaimet kehysten tilalla. Ribbat odottavat kaapissa - tällä hetkellä niissä on isin ottamia kahviaiheisia kuvia ja ehkä niihin voisi tilata vaihteeksi jotain muita kuvia. Tauluja, tauluja, mamma himoitsee tauluja.

3 kommenttia:

 1. Ah, tiedän nuo himot. Mulla taas on se, etten yksinkertaisesti voi lähteä Ikeasta ilman a)kippoja tai purnukoita tai muita säilytysastioita b) kasveja. Joka ikinen kerta raahaan niitä kotiin, pahimmillani useita kappaleita. Ja sitten kotona tuskastellaan, kun itse asiassa loppuu jo säilytettävä, jota noihin purkkeihin voisin tunkea.

  Ja kasvit, no, nehän kuolee aina parin viikon sisään. tehdäkseen tilaa uusille ;)

  VastaaPoista
 2. Mulla on sama ongelma! Kuvia olisi, hyllynpäällisiä ei. Eikä viittis tehdä reikiä seiniin.

  VastaaPoista
 3. Mulla on ollut yksi Ikean viherkasvi kohta jo kuukauden! Ja se siis on vielä hengissä:D Itse olen tuon viherkasviasian järkeillyt niin, että leikkokukkiin menee kerralla vähintään 20 euroa, mikäli haluaa yhtään hyvännäköisen kimpun ja se kuolee muutamassa päivässä, mutta ne Ikean tai Prisman viherkasvit maksavat muutaman euron ja niistä on iloa sentään paljon pitemmäksi aikaa. Eli ei se ole yhtään huono juttu.

  Ja ne kehykset - annoin naapurille meidän vanhoja Ikean kehyksiä, joten nythän voisin mennä ostamaan uusia:D Okko sai joululahjaksi kolmen pienen kehyksen sarjan Habitatilta ja se hääkuva pitäisi kyllä ihan ehdottomasti saada kehyksiin. Kyllä nyt pittää tehdä suunnitelmia ja kuvatilaus:D Käytävä saakoon uuden gallerian. Dekohan juuri suositteli, että jätetään taulut nojaamaan seiniin. Tosin ei ne nyt voi kovin pieniä olla. Eli Naku, teet jättisuurennoksia niistä tauluista:)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!