torstai 9. joulukuuta 2010

Juottola

Hurraa, sain Okon juomaan pullollisen maitoa. Mutta voin kertoa, että melkoisen työn tein asian kanssa. Aika oli otollinen kun Okko ilmoitti nälästään ja näytti väsyneeltä. Äiti otti toiseen käteen marakassin ja toiseen pullollisen lämmintä maitoa - tämän harhautuksen ja väsymyksen siivittämänä ukkeli joi vähän kuin vahingossa ja nukahti sen päälle.

Pienen taustatutkimuksen ja yhden konsultaatiopuhelun jälkeen olen huomannut, että ongelma onkin melko yleinen. Ei se silti huolta poista ja arvaan, että taistelu jatkuu heti seuraavien pullollisten kanssa.

4 kommenttia:

 1. Meillä auttoi aikoinaan ei-niin-kovin lämmin maito. Siis hät'hätää kädenlämpöinen. Lämpimämpi sai yskänrefleksin tulemaan mikä sekin on hyvä homma, mutta sitten ei se juominen kiinnostanut yhtään. Tai sitten koita hörppyyttää ennemmin mukin reunasta. Sillai me juotimme 'pahimpana aikana' silloin ihan vauvana. Varmaan helpompaa jos nokka on yhtään tukkeessa niin voi olla inhaa koittaa imeä ja niellä ja hengittääkin samanaikaisesti suunkautta. Ja löysensin soseita entisestään. Kyllä se siitä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos RL! Kokeilimme eilen hörppyyttämistäkin, mutta kun ukkeli on jo noin iso ja huitoo voimakkaasti, siinä vain sai hörppyytin kyytiä. Se hörppyytys toimi meilläkin silloin vastasyntyneenä. Kaikenlaisia lämpötilojakin on kokeiltu - nyt meni tosiaan ihan lämmin maito. Ollaan kärsivällisiä ja onneksi soseita menee normaalisti.

  VastaaPoista
 3. Voi Okkoa, toivottavasti on jo parempi! Paljon voima haleja sinne suuntaan! Onneksi soseissakin on paljon nestettä jo ihan valmiiksi eli jos niitä menee niin on jo hyvä juttu!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kata! Kuumetta ei ole ollut enää tänään ja onneksi juottaminen on onnistunut melko hyvin kuitenkin ja soseita on myös mennyt normaalisti. Toivottavasti tuo juomisesta kieltäytyminen liittyi vaan jotenkin siihen kipeyteen, ettei tarvitse alkaa jatkuvasti taistelemaan sen pullon kanssa.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!