keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Asentaja johtotehtävissä


Pieni asentajamme Okko O.K.R. onnistui irrottamaan tänään kaksi johtokourua. Sen lisäksi päivän aikana käsittelyyn ovat päässeet pyykkikoneen johto, sekä tyhjänä ammottaneet antennipistokkeet. Koiran kaulassa roikkuneet jouluvalot otettiin käytöstä jo monta päivää sitten - oli vain helpompi kuin yrittää estää asentajaa käymästä niiden kimppuun.

4 kommenttia:

 1. Tilaisin Okon asennuspalvelun liittämään automme konepellin alta yhteen tuntemattomia vikoja. Palkka maksetaan ruokana.

  VastaaPoista
 2. Hih, tuopas hauskaa! Johdot kyllä kiinnostavat pikkuihmisiä, se on totta se. Siinä on kekseliäisyys äidillä hakusessa, kun yrittää aina miettiä kuinka asennukset estäisi:). Meillä juniori sai fiksulta tädiltä joululahjaksi kaksi vanhaa kaukosäädintä puhdistettuna ja ilman pattereita. Taisi olla toivelahja;)
  t maarit

  VastaaPoista
 3. Rilla, Okko pyysi kysymään, mitä on ruokana:)

  Kyllä täällä nyt ollaan niin vauhdissa, ettei äiti&isi pysy aina perässä. Äsken Okko kurotteli myös kaukosäätimiä kohtaan ja näytti niin onnelliselta kun annoin hänen saada yhden käteensä. Mutta sitten se oli menossa suuhun ja se piti estää:D Äitiä alkoi naurattamaan ja Okko nauroi mukana:)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!