keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Aamuvirkku

Okko alkoi meuhkaamaan tänä aamuna joskus klo 5.30 hujakoilla. Heräsin, kun tyyppi kurotteli tiputtamaan tuttiansa seinän ja sängyn väliin; isi sen sijaan oli saanut jalkaa ja nyrkkiä jo sitäkin ennen. Eipä siinä auttanut muu kuin mennä vaipanvaihdolle ja maidolle. Yritin saada ukkelia nukkumaan sen jälkeen, mutta protestointi on oli sen verran kovaa, että menimme olkkariin leikkimään. Joimme sitten isin kanssa aamukahvit ja Okko nukahti uudelleen jo ennen klo 7:ää. Ja nukkuu edelleen.

Se hyvä puoli tässä aikaisin heräämisessä on, että ehtii rauhassa tekemään kaikenlaista. Tosin tämän päivän tehtävälistalla on imurointi, eikä joulukorttien kirjoittaminen, mutta jotenkin ne joulukortit tuntuivat paremmalta vaihtoehdolta näin aamutuimaan - varsinkin kun haluaa lapsen saavan lisää unta.

On se muuten jännä noiden korttien kanssa, miten sitä tulee aina kamalat paineet sen kirjoitushomman kanssa: itse kun en omaa kovin kaunista tai selkeää käsialaa, tuntuu, että vaivalla askarrellut kortit menevät pilalle aina siinä vaiheessa kun alan kirjoittamaan niitä. Toivottavasti saavat edes lähettäjistä selvää (tosin meidän nimet kirjoitinkin varmuuden vuoksi tikkukirjaimilla, heh).

PS: Okolla on tänään ensimmäinen hammashoitolakeikka! Jännää. Ainakin ukkeli tykkää hampaiden harjaamisesta, joten jospa hän antaisi hoitajatädin kurkata suuhunsa.

2 kommenttia:

 1. Huomenta vaan :D meilläkin herättiin tänään poikkeuksellisen aikaisin (normaalisti kun nukutaan ysiin). JA ollaan ehditty tekemään jo vaik mitä.
  Ja höpöhöpö sun käsialajuttujes kanssa-kaunis käsiala sinulla on!

  VastaaPoista
 2. No huomenta! Meillä kuuluu makkarista tyytyväistä murinaa - hyvä se on siellä olla lämpimän peiton alla tuhisemassa kun isi ja äiti ovat hieman töttöröö:D

  Minun pitänee kohta alkaa ihan herättelemään ukkelia, jotta ehditään ilman kiirettä sinne hammashoitajalle.

  Se käsialajuttu on sellainen, että mitä enemmän sitä ajattelee, sitä helpommin se menee vinkuralle. Ja kun me muutettiin nykyiseen kotiimme ja lähettelin osoitekortteja, tuli aika paljon palautetta, että mikä se teidän osoite on. Se tiennimen alun 'Tin' taisi olla se ongelma - ne kirjaimet kun aina kietoutuvat yhteen:D Ja kaikki n-kirjaimet ovat aina kummallisia.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!