tiistai 2. marraskuuta 2010

Yövalo

Tilasin Okolle monta vuotta himoitsemani puluvalaisimen. Nyt valaisimelle oli enemmän tilausta, kun sen voi laittaa Okon sängyn lähelle - kahden aikuisen kodissa sille ei oikein ollut sopivaa paikkaa.

Okko saa valkoisen pulun. Tilasin sen Englannista, Theo-verkkokaupasta. Hinta oli monta kymppiä halvempi kuin Suomessa ja postimaksutkin olivat muita brittikauppoja huomattavasti huokeammat. Nyt vain odotellaan, koska pulu lennähtää kotiin.

Kuva valmistajan sivulta: Thorsten van Elten

4 kommenttia:

 1. Joo hyvähyvä! Laskin just eilen, että melkis 30egee tulee halvemmaksi postikuluineen tilata Theosta kuin esim. Ombrellinosta. Enkä edes ottanut huomioon/selvää Ombrellinon postikuluja. Ja 30 euroa on iso raha. Meinasin keltaisen pulusen kotiuttaa meille ;)

  VastaaPoista
 2. No niin, toinenkin innokas tilaaja! Kannatan kyllä tilaamista, kun täällä tuotteista kiskotaan usein niin paljon enemmän! Tietty sitten paikallisesta, jos ei hinnassa voita. Lisäksi siellä oli tosi nopea vastauspalvelu kun kyselin sähköpostilla tuota valkoista. Sivulla kun luki ensin, että ne ovat loppuneet ja kyselin, koska niitä tulee. Vastasivat ihan heti, että olivat unohtaneet päivittää tiedon.

  VastaaPoista
 3. Uusi lukija ilmottautuu, ja jättää itsestään nyt ensimmäisen merkin :)

  Veikeä lamppu! Erinlainen! Ihana!

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa uusi lukija! Hauskaa kun saa vielä uusia lukijoita, vaikka blogikin on jo "tosi vanha"! :)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!