tiistai 2. marraskuuta 2010

Vaihdannaistalous

Meillä on ihan mahtava vaihdannaissuhde meidän naapureihin; olemme jo jonkin aikaa vaihdelleet tarpeettomaksi jääneitä tavaroita. Meiltä on liiennyt sisustus- ym. tavaraa, heiltä lastenvaatteita. Esimerkiksi viime viikolla tämä vaihdannaisuus toimi jopa ihan pelkän telepatian avulla: mietin, että Okolle pitäisi lähteä ostamaan uusia yöpukuja ja housuja ja muutaman tunnin päästä ovellamme seisoi vappumaskiin verhoutunut pikkulähetti. Hih, mahtavaa. Pussi sisälsi yöpukuja, housuja sekä bodeja.

Tänään toimitan alakertaan Okon huoneen vanhan kattovalaisimen. Vaihdoimme kattoon paperivarjostimen, jotta valoa tulisi enemmän ja jotta se ei häikäisisi sängyssään pötköttelevää Okkoa.

Okon huone muuten alkaa näyttämään jo paljon kivemmalta. Seuraavaksi pitäisi siivota huoneen kaappeja - meillä nimittäin on vielä säilytyskapasiteettia, kunhan tavaroita järjestelisi hieman paremmin.

4 kommenttia:

 1. Kätevältä kuulostaa.

  Supersuloinen Okko tuossa alemmassa bloggauksessa! =)

  VastaaPoista
 2. Minusta myös! Kiva kun ei tarvitse alkaa myymään tavaraa erikseen ja toimittamaan sitä sitten jonnekin kauemmaksi. Ja kiva kun turhista tavaroista on hyötyä puolin ja toisin.

  VastaaPoista
 3. Heh, meillä Lumia pitää kyllä teidät kokoajan mielessä kun löytää jonkun pieneksi menneen vaatteen tai käyttämättöman lelun... Hän heti hokee "otto pieni vauva, otto pukee, otto nukkuu" (otto=okko). Ja sitten se jo hakee muovipussin ja tunkee sinne vaatteet ja on jo ovella viemässä pussia. Pussista kyllä viimeksi löytyi vaaleanpunainen röyhelöjuhlamekko, joten sitä Lumia ei kuitenkan tuonut. Vaikka kyllähän se vaaleanpunainen käy, mutta ajattelin että nuo röyhelöt olisi jo liikaa!!! Ilo on ollut kaikissa vaihdoissa meidän puolella... jatketaan samaan malliin! -hanna-

  VastaaPoista
 4. Hihhii:D Pitää kaivella kaappeja, mitä meiltä tarjotaan teille seuraavaksi:D Jos teillä alkaa tulla mitta täyteen meidän vanhojen rojujen kanssa, pitää alkaa leipomaan;)

  Niin ja teidän vaatteet ovat olleet ihania ja se kuutiolelu on ollut ihan ehdoton ykkönen jo pitkään!

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!