maanantai 1. marraskuuta 2010

Taas uusi viikko

Kylläpä aika menee nopsaan kun on mukavaa. Havahduin taas tänään siihen, että minun täytyy ilmoitella töihin suunnitelmistani. Olen onneksi soitellut jo aiemmin HR:ään ja palkkatoimistoon ja kysellyt tietoja kesälomien ja hoitovapaiden pitämisestä, joten huolekseni on vain jäänyt ilmoittaa päivät.

Tulostin vuoden 2011 kalenterin ja aloin laskemaan. Pomoni saa tänään lomasuunnitelmani ja voin taas piirtää yhden ison rastin seinään.

PS: Kuten varmaan muissakin lapsiperheissä, myös meillä herääminen aikaistui tunnilla. Onneksi se ei haittaa, sillä Okko nukkui aiemmin noin klo 9:ään ja tänään sitten heräsimme noin klo 7.30. Eihän se paha ole, kun muistelee vauva-aikaa (niin nythän Okko ei ole enää mikään vauva, heh) kun Okko saattoi herätä joskus jo klo 5.30.

Mahtavaa noissa meidän heräämisissä on se, että Okko on aina niin hyvällä tuulella, vaikka likainen vaippa on tukala ja nälkäkin on jo kova. Vaipanvaihdon ja aamumaidon jälkeen Okko taas hali äitiä. Ihanaa kun toinen on oppinut kunnon halimisen. Okko ottaa kaulasta kiinni ja halii tai välillä nostaa päätään, katsoo silmiin ja hymyilee.

2 kommenttia:

  1. Okko ja Bambo on kyllä niin samanlaisia nukkumisiensa suhteen, hymy huulilla heti kun herää. Lauantaina Bambo heräsi kymmeneltä. Minun piti tietenkin käydä aamutuimaan hiippailemassa Bambon huoneessa ihan vaan tsekkaamassa, että kaikki on kunnossa =)

    VastaaPoista
  2. On se kyllä koko perheen etu kun lapsi/lapset nukkuu hyvin!

    Ja olen ihan samanlainen - aina pitää tarkistella:)

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!