maanantai 22. marraskuuta 2010

Raju rakastaja

Okosta on tullut melkoisen voimakas nassikka. Varsikin sormissa tuntuu olevan voimaa kuin pienessä kylässä ja sormilla saatetaan tarrata melkoisen yllättäenkin. Okko sivelee usein pulloa annettaessa syöttäjänsä kättä - pieni pehmeä käsi omaa kättä vasten on mukava, mutta soseita syödessä käytetään sitten jo silkkaa voimaa. Kun ukkeli alkaa olemaan jo täynnä (tai jo sitäkin ennen jos ruokaa annetaan syöttötuolissa), alkaa käsi viuhumaan ja ruoka saa helposti kyytiä, jos syöttäjä ei ole tarkkana.

Rajun rakastajan elkeet Okolla on halittaessa tai muuten vain lähekkäin ollessa: Okko tarraa pienillä sormillaan kaulasta tai kasvoista ja yrittää maistaa. Ihme, ettei mustelmia ole vielä syntynyt, mutta naarmuja on jo päässyt tulemaan. Mutta ei se haittaa - siinähän lapsi oppii.

2 kommenttia:

  1. Lapset ovat yllättävän rajuja rakastajia! :D Kyllä ne mustelmat tulee sullekkin varmasti pikku hiljaa tutuksi ;) Nimimerkillä: Kahden rajun rakastan äippä

    VastaaPoista
  2. Hih, no melkein heti tämän kirjoittamisen jälkeen koin taas Okon otteita. Sormea silmään ja suuhun, kynsillä poskista kiinni ja sellaista:D Auts. Mulla on luomi leuassa ja pelkään aina, että Okko repii sitä. Kerran on vahingossa repäissytkin.

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!