torstai 25. marraskuuta 2010

Pöh ja pah

Kävin tekemässä tosi hyvät joululahjaostot tänään kirjakaupassa, mutta voi ärsytys: taas minua laskutettiin väärin! Minnuu ärsyttää kun harva se viikko jossain kaupassa käy joku väärinlaskutus ja aina pitää olla soittelemassa perään tai muistaa ottaa kuitti mukaan kaupassa seuraavan kerran käydessään. Ei nytkään ollut suuresta summasta kyse, mutta ei se summa, vaan se periaate.

Syksyllä honkkarissa käydessä kävi niin, että pidin kiinni periaatteestani kun hinta-asiat tulivat ihan vahingossa esille. Siellä oli säilytyskorit paljousalennuksessa ja kassalla myyjä alkoi empimään hintojen kanssa kun hintalapussa oli jotain vikaa. Sanoin hänelle, että noitahan oli kolme kahden hinnalla, mutta myyjä ei uskonut, vaikka tarjous todellakin luki isolla koripinojen edessä myymälän puolella. Kassahenkilön mukaan minun olisi pitänyt maksaa täysi hinta ja käydä sitten heidän infopisteensä kautta vaatimassa hyvitystä myymälässä mainostetusta alehinnasta. Jätin korit kassalle - minun mielestäni heidän olisi pitänyt päivittää tietokoneensa alehinnan mukaiseksi jo ennen kuin aletuotteita alettiin myymään. Kuinkahan moni asiakas oli ostanut muka alennetulla hinnalla olevia tuotteita ja huomannut vasta kotona - eihän sitä yleensä noita pieniä hintaeroja huomaa, kun ostaa paljon kerralla. Niin kävi tänäänkin.

2 kommenttia:

  1. Honkkari on meille ollut AINA tuollainen paikka. Kuitti pitää kyllä syynätä tarkkaan HETI, eikä vasta autossa saati sitten kotona... Aina on korjattavaa *huoh*

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!