keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Okon soittimet


Olen jo jonkin aikaa toivonut, että kohdalle osuisi järkevänhintaisia soittimia. Tuunasin itse yhden rytmisoittimen maustepullosta ja popcornin siemenistä ja ajattelin tehdä jotain lisääkin, mutta toisaalta halusin ihan oikeitakin välineitä. Ja sitten apuun tuli Lidl - meillä ei luetakaan Lidlin mainoksia ihan turhan takia. Viime viikon mainoksessa oli soitinsettejä, joita onneksi löytyi vielä eilenkin. Isi kävi ostamassa kaksi settiä, jotka tosin on tarkoitettu 3-vuotiaasta ylöspäin. Mutta Okko voi kuunnella kun äiti ja isi musisoivat ja jossain vaiheessa jotain voi antaa omaan käteenkin. Rytmimunia Okko jo eilen heiluttelikin, mutta pitää katsoa, etteivät ne mene suuhun ja soittimet täytyy muutenkin säilyttää vielä kaukana pienten käsien ulottuvilta.

8 kommenttia:

 1. Me suunniteltiin tuon saman setin ostoa mutta käytiin Lidlissä sunnuntaina ja taisivat tulla vasta maanantaina myyntiin. Uusi yritys seuraavana viikonloppuna! =D

  VastaaPoista
 2. Ai nekö eivät olleetkaan viime torstain tuotteita? No ilmankos niitä oli ollut eilen siellä! :)

  VastaaPoista
 3. Teillähän on oikee Trio pystyssä siellä :)nyt vaan ohjelmanumeroa miettimään - Okkoliini vois olla solisti ;) ja vanhemmat säestää.
  Olen ihmetellyt noita ikäsuositusjuttuja. Joissakin ihan vauvaleluissa tuntuu olevan helposti irtoavia osia, mutta perusmuovi/puujutut on sitten +2vuotiaille tai vastaavasti. Noistakaan en uskaltais antaa pienelle tuota triangelin tikkua ja ksylofonin kepukoita (vai mikä toi on nimeltään). Muut ei varmasti mahdu suuhun :D tottahan tietty et jotain voi irrota. Mein neidiltä otetaan kaikki irtonainen pikkusälä irti (kuten 'barbien' kengät jne.).

  VastaaPoista
 4. Totta, ei nuo kaikki todellakaan vaikuta vaarallisilta, mutta saattaa ne ainakin hajota, jos ihan vapaati antaisi. Ja osa on niitä vaarallisia.

  Jo vain, Okko laulaa korkealta ja kovaa ja me vanhemmat säestetään. Kyllä siitä joku joululahjavideo pitää varmaan tehdä:D

  VastaaPoista
 5. Oispa mukava olla kuuntelemassa teidän orkesteria. Suukkoja Okolle mummilta ja ukilta. Tulkaa tänne, täällä on paljon lunta. Opetellaan hiihtämään tai ainakin pulkalla laskemaan.

  VastaaPoista
 6. mäkin katselin mainoksista näitä! mutta sitten muistelin mitä tahansa viikonloppua jota vietämme äitillä ja iskällä, siellä on mun ja siskon vanhat soittimet. leevin ja maunon käsissä ne ei kuulosta kauhean kauniilta. soittimet jäivät kauppaan. :D

  VastaaPoista
 7. hehhee:D voin kuvitella. ja me asutaan kerrostalossa:D

  VastaaPoista
 8. Jännä muuten, miten sää onkin niin erilainen verrattain lyhyellä välimatkalla! Täällä on ihan paljas maa, eikä tänään ollut edes kylmä! Sitä pulkkailua nyt ainakin täytyy päästä kokeilemaan, mutta saattaahan se olla, että ei päästä sen pariin kuitenkaan vielä noiden säiden puolesta.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!